Dodatki Vložki in dodatki Vložki za stopala Sidas 3Feet Low

Sidas

Vložki za stopala Sidas 3Feet Low

39,99

Predpripravljeni vložki za stopala z dodatno oporo stopalu, ki optimizirajo pritisk po celotni dolžini stopala. Primerni za ljudi z nizkim stopalnim lokom.

 

Velikosti: XS-XXL

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Vložki za stopala Sidas 3Feet Low so predpripravljeni vložki z dodatno oporo stopalu, ki optimizirajo pritisk po celotni dolžini stopala. Imajo dodaten izolacijski premaz in večji odlitek iz pene, ki daje maksimalno blaženje. Izdelki 3FEET so zasnovani z biomehansko konstrukcijo, so odlična rešitev za vse, tako tiste z ploskim stopalom, kot tiste z povečanim stopalnim lokom, saj so na voljo v 3 različicah: High, mid in low. So anatomsko oblikovani, tako da je LOW različica primerna za stopala z nizkim stopalnim lokom.

Z vložkom ima uporabnik podprt stopalni lok, kar omogoča hitrejši in močnejši nastavek na notranji robnik, izboljša ravnotežje ter porazdeli težišče po celotnem podplatu. Ena od prednosti vložka je razbremenitev pete in prstov, ker se težišče razbremeni po celotnem stopalu. Prav tako je ena od prednosti vložka, da se izboljša pritisk na notranji robnik smuči in pa odpravi tudi nepravilnosti v gležnjih in kolenih, kar pripomore k varnosti, udobju in zdravju.

Dodatne informacije

Znamka

Velikost

L, M, S, XL, XS, XXL

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vložki za stopala Sidas 3Feet Low”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja