Smuči Smuči Blizzard Black Pearl 88 + vezi Squire 11 Demo

Blizzard

Smuči Blizzard Black Pearl 88 + vezi Squire 11 Demo

749,99

Smuči Blizzard Black Pearl 88 + Squire 11 Demo ne potrebujejo idealnih pogojev in izbranih terenov, da vam pričarajo enkratne občutke med vožnjami. Pod čevlji boste vedno imele pravo orožje za zabavne in lahkotne spuste, četudi se jutranje steptane proge spremenijo v snežne kupe, vas preseneti odjuga ali pa svež sneg. Black Pearl 88 so z lahko in ženskam prilagojeno konstrukcijo, širšo geometrijo, zgodnjim dvigom konice in repa prava izbira za neustrašne poznavalke gora in tudi tiste, ki potrebujejo malo več sigurnosti, da nadgradijo svoja smučarska doživetja.

 

Dolžine: 147, 153, 159, 165, 171, 177 cm

Geometrija smuči: 128-88-110 mm (165 cm)

Radij: 14 m (165 cm)

Vezi: Marker Squire 11 Demo

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Black Pearl 88 + Squire 11 Demo so letošnja novost v Blizzardovi all-mountain seriji smuči in v svoji zasnovi vključujejo vse nastavitve, ki jih potrebujete za vsestranske in samozavestne vožnje. Smuči vam s svojo dovršenostjo puščajo popolno svobodo pri izbiri, kje in kdaj boste smučale.

Sredica smuči je zasnovana s True Blend Woodcore tehnologijo in je sestavljena iz več različnih vrst lesa za doseganje različnih značilnosti. Na predelu pod vezmi leseno jedro gradijo plasti tršega lesa, proti konici in repu pa je uporabljen mehkejši les. Kompleksna konstrukcija tako ustvarja sredico z različno stopnjo togosti in upogibljivosti, kar se kaže v bolj naravnem in dinamičnem upogibanju smuči, bolj sproščenemu vodenju, natančnejšemu nadzoru smuči in bolj harmonični vožnji. Ženskam prilagojena lahka konstrukcija Carbon Flipcore W.S.D. v zgradbo smuči vnaša sloj dvosmernih karbonskih vlaken za ublažitev vibracij in stabilizacijo ter poskrbi za nižjo težo smuči. Te so tako zmogljivejše, vožnje pa bolj umirjene in lahkotne, ne glede na to, ali gre za spuste po sveže pripravljeni progi, izven smučišča, celcu ali pa za premagovanje grbin. Ob straneh smuči so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in enakomeren pritisk po celotni dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Kombiniran profil smuči Rocker-Camber-Rocker daje dobre občutke pri različnih uporabah – zaradi camberja pod čevlji je mogoče zarezovanje zavojev po utrjenih in urejenih progah, rocker na konici in repu pa smučem dodaja plovnost med vijuganjem po mehkejših podlagah. Ta model smuči je opremljen s podložno ploščoFDT Freeride Plate in vezmi Marker Squire 11 Demo.

Black Pearl 88 so vsestranske all mountain smuči, pri katerih se začne pojavljati rocker za dobro plovnost predvsem v južnem snegu, novozapadlem snegu ali kupih snega ob koncu smučarskega dneva. Dobro se odrežejo tudi na urejenih progah, kjer dosegajo približno 80 % zmogljivost all round smuči. Zaradi večje širine pod čevlji so primerne za smučarke z boljšim smučarskim znanjem in širšim položajem smuči, težje pa bodo z njimi upravljale smučarke s starejšo tehniko.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 147, 153, 159, 165, 171, 177 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 128 mm (165 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 88 mm (165 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 110 mm (165 cm)
 • Radij: 14 m (165 cm)
 • Vezi: Marker Squire 11 Demo
 • Podložna plošča: FDT Freeride Plate
 • Namen: All Mountain
 • Rocker-Camber-Rocker profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Carbon) konstrukcija s karbonsko ojačitvijo
 • True Blend Flipcore W.S.D. ženskam prilagojena tehnologija lesene sredice

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All mountain

Spol

Ženski

Velikost

165, 171

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Black Pearl 88 + vezi Squire 11 Demo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eleven + three =