Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv One 110 Vacuum

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv One 110 Vacuum

419,99

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv One 110 Vacuum izhajajo iz serije najbolj prostornih čevljev pri Fischerju, ki kljub večji prostornini ohranjajo lastnosti zmogljivih čevljev. S širino 101 mm združujejo udobje z odzivnostjo in direktnim prenosom moči, ki je rezultat individualnega prileganja, doseženega s toplotnim preoblikovanjem školjke.

Velikost: 25,5-29,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 101 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv One 110 Vacuum so s flexom 110 najmehkejši model znotraj serije The Curv One Vacuum, ki jo tvorijo prostorni čevlji s širino 101 mm, primerni za smučarje s širokimi stopali. Večja upogljivost odgovarja srednje težkim smučarjem z osnovnim do srednje dobrim smučarskim znanjem, ki ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Za čim boljše prileganje čevljev nogi so zunanjo školjko razvili z VACUUM tehnologijo, ki s pomočjo toplotnega postopka pri temperaturi 80°C omogoča preoblikovanje školjke po nogi posameznika. Rezultat toplotne obdelave so temperaturno stabilnejši čevlji in nižja teža, boljše prileganje smučarju pa zagotavlja bolj direkten prenos moči. Dober oprijem noge v smučarskih čevljih zagotavljajo zaponke GT in 45 mm širok zatezni pašček Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. SOMATEC tehnologija stopala usmerja nekoliko navzven v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Čevlji z GripWalk podplati, izdelanimi iz mehkejše plastike, zagotavljajo boljši oprijem in varnejšo hojo po ledenih površinah.

RC4 The Curv One 110 Vacuum sodijo med comfort smučarske čevlje, saj so primerni za smučarje s širokimi stopali in tiste, ki zagovarjajo udobje pred agresivnejšim smučanjem. Niso primerni za uporabo z najbolj agresivnimi smučmi.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 25,5-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 101 mm
 • Namen: Comfort
 • Model iz serije RC4 The Curv One Vacuum
 • SOMATEC tehnologija za v-pozicijo stopal
 • VACUUM tehnologija toplotnega preoblikovanja zunanje školjke za individualno prileganje
 • Notranji čevelj RC4 The Curv One 110
 • 35-milimetrski zatezni pašček Velcro
 • Zaponke GT
 • GripWalk podplat

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Comfort

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Široki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv One 110 Vacuum”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja