Rezerviraj

Prijave

Meritev nog je osnova za pravilen nakup smučarskih čevljev. Rezervacija je obvezna za tekoče pomerjanje in nakup smučarskih čevljev.

Prijava na termin je pomembna, da poteka pomerjanje smučarskih čevljev nemoteno in tekoče.

Ker imamo na vrhuncu sezone med 15.novembrom in 15. februarjem je zaradi velike gneče čakalna doba lahko tudi več kot 14 dni. Zato vas naprošamo, da se v primeru naglice za nakup odločite že preje.

 

Brez prijave na termin nakup smučarskih čevljev ni mogoč!

Smučarske čevlje lahko kupite brez pomerjanja samo v primeru, da jih naročite prek spletne trgovine ali v trgovini brez možnosti pomerjanja.

 

Za širjenje in raztegovanje smučarskih čevljev rezervacija termina ni potrebna!

Boot »fitting« je dodatno prilaganje smučarskega čevlja. Gre za korekcijo notranjega čevlja, zunanjega čevlja ter nastavitev smučarskega čevlja. Prav tako pa tudi izdelovanje stopalnega vložka po meri. Z napačnimi smučarskimi čevlji ne boste izkoristili smuči in bo vodenje le teh oteženo.

Proste termine za meritve, svetovanje in nakup smučarskih čevljev lahko vidite v razpredelnici.

 

Rezervacija termina za otroke do 16. leta ni potrebna!

 

 

Cenik

StoritevCena
Meritve in svetovanje30,00 €
Meritve in svetovanje v primeru ne nakupa smučarskih čevljev65,00 €

Cene moških smučarskih čevljev se gibljejo od 300€ do 500€ s popustom, cene ženskih pa od 240€ in do 380€ s popustom in otroških od 50 € naprej s popustom.

Natančna izmera stopal

  1. obrazložitev izmere
  2. tehnična obrazložitev smučarskih čevljev
  3. izbor pravih smučarskih čevljev in preizkušanje le-teh
  4. usmerjanje k pravi odločitvi

 

Natančna izmera stopal je predpogoj za pravo izbiro modela smučarskega čevlja. Pri tem se definira dolžino, širino in obsegi obeh stopal, ki so lahko včasih tudi različni. Pri obrazložitvi izmere se stranki predloži izmere in utemelji pravo izbiro preizkušanja smučarskih čevljev. Vse znamke imajo namreč različne širine  modelov smučarskih čevljev. Zato je pomemben širok izbor smučarskih čevljev. Na zalogi imamo večinoma vse modele od 12 znamk. Naša in vaša prednost je, da imamo čez celo leto na zalogi več kot 2500 smučarskih čevljev. Postopek pomerjanja in svetovanja smučarskih čevljev traja cca.1,5 ure. Z nasveti in izbiro smučarskih čevljev vas vodimo skozi celoten postopek.