O nas

Kdo smo?

 

Koala ski boot lab je specializirana trgovina športne opreme s poudarkom na smučarski opremi.

Smo eni izmed največjih specialistov v Evropi za smučarske čevlje, smuči in ostalo smučarsko opremo. Obenem imamo eno izmed največjih izbir čevljev vseh znamk, več različnih modelov in strokovnjake, ki vam svetujejo ter pomagajo pri odločanju za prave smučarske čevlje.

Kaj ponujamo?

V našem podjetju ponujamo svetovno priznane blagovne znamke, ki jim zaupamo na temelju dolgoletnih izkušenj in kvaliteti. Vsem našim strankam pa nudimo tudi poprodajno podporo in smo jim v primeru
Prav tako smo specializirani za prileganje smučarskih čevljev v regiji. Vsaka noga je drugačna in vsak smučar ima druge zahteve, naš cilj pa je, da opredelimo potrebe kupca in skupaj skozi proces izberemo najboljšo možno izbiro. naredimo Naša prednost in posebnost je natančna izmera nog in stopal s šestimi kamerami, ki precizno posnamejo obliko noge in tako zabeležijo vse njene pomembne mere ter pomagajo pri izbiri in prilagajanju čevljev.
Za vse smučarske tekmovalce imamo pri nas tudi vso racing opremo. Kot specialisti za smučarske čevlje vam lahko naredimo celoten fitting pancarjev. Prilagajanje dolžine in širine, izdelovanje vložkov za stopala, izdelovanje notranjih čevljev (foamov), nastavitev stranskega naklona (kantinga) čevljev, privijanje podložne ploščice (lifterje).
V našem podjetju smo poleg servisa smučarskih čevljev prav tako specializirani za servis smuči. Za užitek in varnost na snegu so potrebne tudi dobro pripravljene smuči.
Poleg smučarskih čevljev in smuči imamo zelo široko izbiro smuči srednjega in visokega razreda rekreativnih kot tudi tekmovalnih smuči. V trgovini imamo poleg smuči in čevljev tudi zelo veliko izbiro ostale smučarske opreme, kot so smučarska oblačila, čelade in očala, smučarska zaščita in dodatki.
Ker smo specializirana trgovina za smučanje lahko pri nas kupite smučarske čevlje in vso smučarsko opremo skozi celo leto, tudi v poletnem času. V tem času pa vam dodatno nudimo obutev in oblačila za prosti čas in trening oblačila priznanih blagovnih znamk.


Ekipa

Koalovci smo navdušeni športniki, strokovna in prijazna ekipa, ki nas odlikuje individualen pristop, organiziranost, ustvarjalnost, znanje in prilagodljivost. Vsem našim strankam poskušamo najbolje možno pomagati, do prave opreme, da osvojijo nove izkušnje in se zabavajo. Naša osnovna naloga je skrb za zadovoljstvo naših strank. V ta namen nenehno bogatimo ponudbo blagovnih znamk in nadgrajujemo nivo naših storitev, tako strokovno usposobljenost naših svetovalcev kot tudi boot fitting mojstrov.

Koala Tim d.o.o.
Ulica Antona Tomšiča 11,
1294 Višnja Gora
Ident. št. za DDV: SI56896581
Matična št.: 2189119000
Telefon: +386 (0)41 721 888
Email: koala@koala.si