Novice ZAKAJ SO HYDROFLASK FLAŠKE POSEBNE?


ZAKAJ SO HYDROFLASK FLAŠKE POSEBNE?


HydroFlask je ameriško podjetje, ustanovljeno v zvezni državi Oregon, ki si prizadeva za bolj pozitiven vpliv na svet, saj je njihov primaren cilj približati naravo ljudem, da bomo v njej uživali in z njo bolje ravnali. S svojimi kampanjami spodbujajo gradnjo parkov, financirajo neprofitne organizacije za naravo in skrbijo za trajnosten razvoj. Njihovi izdelki lahko zamenjajo vse plastične posodice in flaške za enkratno uporabo, s tem pa zmanjšajo odpadke in poskrbijo, da je vaša hrana ali pijača shranjena v kvalitetnih produktih, ki obenem izgledajo izjemno simpatično in elegantno.

NJIHOVA POSEBNOST

Vsi poznamo občutek po vročem, napornem treningu, ko je edina stvar, ki si jo želimo mrzla, osvežilna voda ali potreba po vročem napitku, ki nas bo po mrzlem smučarskem dnevu pogrel in poživil. S HydroFlask flaško to ne bo več le želja ampak vaša nova resničnost, saj boste imeli v njej po treningu vedno na voljo mrzlo vodo, kot bi jo ravno natočili iz pipe ali vroč čaj, ki ne bo izgubil svoje toplote tudi po celem dnevu na mrazu.

💧 Temperatura

Vakuumska izolacija z dvojno steno TempShield™ poskrbi, da vaša pijača ostane hladna do 24 ur, topla pa do 12 ur, kar pomeni, da si lahko zjutraj skuhate topel čaj in ga spijete šele po končanem smučanju, pa bo ostal enako topel in vas bo pogrel ali pa si zjutraj natočite ledeno vodo, ki vas bo ohladila po celodnevnem pohodništvu, tudi če boste imeli flaško ves čas na soncu.

HYDROFLASKCLANEK1

💧 Okus

Vsi smo že imeli flaške pri katerih dobi vaša pijača »kovinski« priokus, ki naredi nujno pitje izjemno neprijetno, s HydroFlask flaškami pa tega problema ne boste več imeli. Njihova vzdržljiva konstrukcija iz nerjavečega jekla 18/8 pro-grade ne bo pridodala kovinskega priokusa, ampak bo obdržala natančen okus vaše pijače, kot če bi jo pili direktno iz pipe, skodelice ali kozarca.

HYDROFLASK-FLASKE2

💧 Prenašanje

Njihov značilni premaz na flaški zagotavlja večjo vzdržljivost in stabilen oprijem, ki poskrbi, da vam flaška ne zdrsne, tudi če imate potne roke. Prav tako je na pokrovčku majhen, trpežen trak, ki omogoča lažje nošenje.

HYDROFLASK3

💧 Življenjska doba

Pri Hydroflasku so tako prepričani v kakovost in učinkovitost flaške, da za vsako flaško jamčijo z doživljenjsko garancijo proti napakam proizvajalca. Si predstavljate koliko plastičnih steklenic in odpadkov prihranite našemu planetu z eno HydroFlask flaško, ki vam nudi premium kvaliteto in zmogljivost mnogo uporabniških let?

HYDROFLASK4

ZAKAJ JE POMEMBNO, DA PIJEM DOVOLJ?

Voda predstavlja 50-70% našega telesa, zato je vitalnega pomena, da poskrbimo za dovoljšno količino vnosa tekočine. Vsaka celica, tkivo in organ v našem telesu potrebuje vodo za normalno delovanje, zato pri dehidraciji, kjer je ne vnesemo dovolj, naše telo ne more delovati kot bi moralo.

Pozitivni učinki primerne hidracije:

💧 MOŽGANI: ko smo dobro hidrirani so možganske celice bolje preskrbljene s svežo, s kisikom polno krvjo, možgani pa ostanejo budni. Blaga dehidracija lahko zmanjša sposobnost koncentracije, huda dehidracija pa lahko vpliva na procesne sposobnosti možganov in poslabša kratkoročni spomin.

💧 CELICE: voda poskrbi, da se vsa hranila, minerali in vitamini ter kisik ustrezno prenašajo po telesu in do celic. Brez tega celice ne morejo proizvajati ustrezne energije za telo in odstranjevati odpadnih produktov presnove, kar pa onemogoča pravilno celično kemično delovanje.

💧 PREBAVA: voda je prav tako pomembna za raztapljanje hranil, da se ta lahko absorbirajo v krvi obtok in pridejo do celic. Dehidracija prav tako upočasni prebavni proces in v lahko hujših primerih tudi povzroči zaprtje.

💧 SRCE: ustrezna hidracija ohranja krvi tlak na zdravem nivoju, saj lahko v nasprotnem primeru srčni utrip naraste in krvni tlak pade.

💧 LEDVICE: ustrezen vnos vode pomaga ledvicami pri odstranjevanju odpadnih snovi in ​​odvečnih hranil predvsem z urinom in nadzoru normalne ravni natrija ter drugih elektrolitov. Ledvice dobro hidriranega zdravega človeka vsak dan filtrirajo vodo, katero je treba ponovno absorbirati, da preprečimo čezmerne izgube iz telesa.

💧 MIŠICE IN SKLEPI: voda deluje kot mazivo; pomaga blažiti sklepe in ohranja pravilno delovanje mišic. Približno 70-75 % mišice je sestavljene iz vode.

💧 KOŽA: koža kot največji organ in zunanji sloj prispeva k preprečevanju razvoja infekcijskih in alergijskih procesov. Primerna hidracija skupaj z uravnoteženim, zdravim življenjskim slogom in primerno zaščito za kožo pomaga ohranjati zdrav, mehek videz kože.

💧 TEMPERATURA: če se telo pregreje, se voda izgubi z znojem in izhlapevanje tega znoja s površine kože odvaja toploto iz telesa. Znojenje je najučinkovitejši način, da telo prepreči pregrevanje, zato moramo izgubo ustrezno nadomestiti s pitjem.

KOLIKO TEKOČINE POTREBUJEM NA DAN?

Ameriška nacionalna akademija znanosti, tehnike in medicine je ugotovila, da je ustrezen dnevni vnos tekočine:

  • Približno 3,7 litra tekočine na dan za moške
  • Približno 2,7 litra tekočine na dan za ženske

Ta priporočila zajemajo tekočine iz vode, drugih pijač (tudi kava šteje – ampak previdno z vnosom kofeina) in hrane. Približno 20 % dnevnega vnosa tekočine običajno izvira iz hrane, ostalo pa vnesemo s pijačo. Potreba po tekočini se tudi prilagaja na podlagi več dejavnikov, npr. telovadba, vlažno okolje, bolezen (bruhanje, vročina)…

Pomemben indikator je tudi barva urina, svetlejša kot je barva oziroma brezbarvna, boljše je, saj to pomeni, da je vaše telo ustrezno hidrirano.

Štetje količine vode pa je tudi dodatna obremenitev, ki nam lahko v zaposlenem dnevu uide iz glave, zato imamo to srečo, da je naše telo izjemno pametno. Za dovoljšno hidracijo telo poskrbi z občutkom žeje, zato pijte, ko ste žejni! Enostavno si napolnite svojo HydroFlask flaško z vodo, čajem ali drugo tekočino in jo imejte na mizi v službi. Priročnost, učinkovitost in očarljiv izgled poskrbijo, da boste čez dan večkrat posegli po njej in enostavnejše spili dovoljšno količino vode.

V naši trgovini nudimo celotno linijo Hydroflask, ki ponuja flaške, posodice za hrano, lončke za kavo in dodatne nastavke, za odrasle in otroke. Vsak izdelek ima zares edinstven, eleganten dizajn z unikatnimi, očarljivimi barvami, ki poskrbijo, da jih imate še raje in z njimi izstopate ob vsaki priložnosti. Tu vsak najde izdelek zase in ko ga boste našli, ga boste navdušeno uporabljali vrsto let in hkrati podpirali trajnosten razvoj ter okolju prijazen način življenja.