Novice VELIKI SMUČARSKI TEST – ROGLA, NEDELJA 19.12.


VELIKI SMUČARSKI TEST – ROGLA, NEDELJA 19.12.


Ker je odločitev pred nakupom smuči težja odločitev, smo v Koali za letošnjo sezono pripravili veliki smučarski test. Zelo smo navdušeni, da bomo kupcem smuči omogočili prvovrsten stik s smučmi na snegu z ustreznim strokovnim svetovanjem. Naši strokovnjaki vam bodo z znanjem in izkušnjami ponudili čim bolj nepristranske in objektivne informacije, da vam bodo smuči kar najbolj ustrezale.

KDAJ IN KJE ?

NEDELJA, 19.12. ob 9.00

ROGLA pri MAŠIN ŽAGI 

Preizkusite nove modele smuči kar 9 vodilnih blagovnih znamk.

Testirali boste lahko smuči iz najnovejše kolekcije znamk. STÖCKLIATOMIC, SALOMON, NORDICA, FISCHER, HEAD, ROSSIGNOL, BLIZZARD IN VÖLKL

fb-rogla-test-2021

Testirajte smuči na istem terenu ob enakih pogojih in enako pripravljene.

stockli test

Ko kupujemo nove smuči so najpomembnejša vprašanja, ki si jih moramo zastaviti  po kakšnem terenu in kako želimo smučati. Poleg teh dveh vprašanj pa je dobro vedeti kakšne dolžine smuči želimo imeti krajše ali daljše, katero širino in iz katerega segmenta bi želeli. V našem testu imamo smuči za smučanje po urejenih smučiščih; race, all-round in all-mountain smuči.

PCT pogoj

Za obisk smučišča oz. žičniških naprav ter testiranje smuči potrebujete PCT pogoj (cepljenje, prebolelost ali covid testiranje). Ob nakupu smučarske karte je potrebno pokazati veljavno PCT potrdilo in osebni dokument. Izjema so otroci, ki so mlajši do 12 let. Kontrola covid potrdil se lahko izvaja tudi na samem smučišču.

S seboj prinesite veliko dobre volje!

Se vidimo!😉