Novice STÖCKLI: KO SE TEKMOVALNI DIZAJN SPOZNA Z REAKREATIVNIMI SMUČMI


STÖCKLI: KO SE TEKMOVALNI DIZAJN SPOZNA Z REAKREATIVNIMI SMUČMI


Kakovost znamke potrjujejo tudi najelitnejši alpski smučarji kot so Marco Odermatt, Tina Maze, Vikotria Rebensburg in mnogi drugi, ki Stöckli-ju zaupajo že vrsto let in se vedno znova vračajo k njihovim izjemnim smučem. Švicarska znamka je v svetovnem FIS pokalu že od leta 1994 in je ena najuspešnejših znamk s katero vrhunski smučarji osvajajo najboljše rezultate. Ker je poleg fokusa na tekmovalcih najvišjega nivoja, Stöckli-jeva misija približati smučanje tudi rekreativcem, učinkovite tehnologije in izdelavo iz svetovnega vrha odlično prenašajo v smuči, namenjene ambicioznim ljubiteljskim smučarjem.

STOCKLI1
STOCKLI11

Stöckli World Cup tekmovalne smuči so izdelane po enakih postopkih kot rekreativne smuči, zato boste prav vi lahko imeli enake smuči kot najboljši alpski smučarji na svetu. Seveda se med tekmovalno sezono smuči prilagodi glede na hitro spreminjajoče se zahteve (agresivnost in togost smuči), vendar pa edinstvena temeljna konstrukcija vedno ostaja enaka.

NAJBOLJŠA OPREMA ZA NAJBOLJŠE VOŽNJE ŽE VEČ KOT 85 LET

Z zdaj že več kot 85 letno tradicijo in nenehnim iskanjem najbolj inovativnih nadgradenj, Stöckli še vedno daje v vsako ročno izdelano smučko enako strast in ljubezen kot na čistem začetku. Tako kot takrat tudi zdaj ne delajo nobenih kompromisov pri kakovosti, materialih ali zmogljivosti in vedno delajo po najvišjih standardih, z željo po konstantni perfekciji. V njihovi proizvodnji smučarski inženirji vsak dan vlagajo srce in dušo v izdelavo prvorazrednih izdelkov, to strast do športa pa želijo s svojimi produkti deliti s prav vsemi strankami.

Njihovo oblikovanje, prilagajanje in testiranje ima en sam cilj: vedno doseči edinstveno vožnjo z vsakim zavojem, narejenim na Stöckli smučeh. Svoje strokovno znanje, izkušnje in najbolj sodobne tehnologije uporabljajo za razvoj obsežne zbirke, v kateri vsak smučar najde par smuči, ki je zanj popoln.

STOCKLI9

Njihova kakovost se ne kaže le v tekmovalnem športu, kjer najboljšim smučarjem pomagajo dosegati najvišji nivo hitrosti in natančnosti ampak jo kažejo tudi sami. Njihov moto je preprost a učinkovit, tako kot njihov dizajn: »dovolj dobro je samo najboljše«. Skupaj s svojimi športniki stremijo h konstantnemu napredku, ki na koncu prinese tisto stotinko potrebno za zmago.

LETOŠNJE NOVOSTI

V zdaj že dobro poznani liniji Laser, ki uživa v najelitnejšem statusu, so Stöckli smuči dobile dva nova modela, ki nudita kakovost, katero morate izkusiti na lastnih nogah, da verjamete, da zares obstaja.

Smuči LASER WRT PRO so nadgradnja Laser WRT z dodatno zmogljivostjo, preneseno neposredno iz tekmovalnega nivoja smučanja. Zgornji sloj z boljšo karbonsko konstrukcijo in Vario ukrivljeno strukturo spremeni te smučke v pravo raketo. Trše, dirkalne stranice zagotavljajo bolj neposreden prenos moči, vse skupaj pa lepo zaokroži unikaten, drzen dizajn, ki izstopa.

STOCKLI5

Smuči LASER CX OREA združujejo igrivost Laser CX z vrhunskimi podrobnimi reliefnimi nadgradnjami in elegantnim videzom, ki privablja pozornost že preden se z njimi podate na progo. Ne glede na to ali gre za karving, slalom ali občasen spust po belih strminah, s temi smučkami vsak uporabnik dobi, kar si želi.

STOCKLI8

Povsem nova linija gorskih smuči Stöckli Montero ima dva izjemna modela, ki sta pripravljena na osvajanje celotne gore. Naj bo na sveže zapadlem snegu, ledenih strminah ali neurejenih progah, nepozabni spusti so vedno zagotovljeni, ne glede na razmere.

 

 

Smuči MONTERO AR so še posebej primerne za celotno goro, saj so pripravljene na vse kar vas tam čaka. Z gladkostjo Laser GS ter igrivostjo in vsestranskostjo Montero AX so tako urejena pobočja kot turne proge za te smučke mačji kašelj. Z novo širino 84 mm se lahkotno in zanesljivo spuščajo po prav vseh terenih.

STOCKLI12

Smuči MONTERO AX obljubljajo popolno vsestranskost in stabilnost v vseh razmerah. Valovite reže v Rocker konici in repu iz titana naredijo smučke enostavno vodljive in živahne, idealne za srednje in kratke zavoje. S širino 80 mm poskrbijo, da ostane njihova stabilnost brezkompromisna in zanesljiva ter se odlično obnesejo na vseh progah, urejenih ali ne.

STOCKLI2

OPREMA V KATERI IZGLEDATI IN NASTOPATE KOT PROFESIONALCI

Letos imamo v naši trgovini tudi najširši nabor Stöckli smučarskih oblačil, ki se lahko pohvalijo z najsodobnejšimi tehnologijami, vrhunskimi materiali in edinstvenim dizajnom. Smučarska oblačila najvišjih standardov, ki vas bodo pustile brez besede in navdušene, da se boste vedno znova obračali na Stöckli znamko. Njihova misija je izdelava oblačil v katerih niti mokro niti mrzlo vreme ne naredi razlike v vaši zaščiti, toploti, užitku in zmogljivosti na smučeh.

S Stöckli smučarsko opremo na progah ne boste le lovili osebnih rekordov, ampak jih boste tudi dosegli.