Novice SALOMONOVE NAJNOVEJŠE IZBOLJŠAVE – NOVI MODELI 2023/2024 ŽE PRI NAS


SALOMONOVE NAJNOVEJŠE IZBOLJŠAVE – NOVI MODELI 2023/2024 ŽE PRI NAS


Salomon si kot stalnica v opremi najboljših smučarjev na svetu do prostočasnih ljubiteljev belih strmin, vsako leto prizadeva izdelati še boljše, bolj učinkovite in udobne kose, ki vam bodo na smučišču nudili vse kar potrebujete, ter še več. Z novimi ADDIKT smučmi boste premikali svoje meje, smučarski čevlji SUPRA BOA postavljajo nove najvišje standarde udobja, čelada DRIVER PRIME pa poskrbi za maksimalno zaščito kjerkoli in kadarkoli.
SMUČI ADDIKT

Če se radi spuščate po belih strminah ob vsakem prostem trenutku, se boste preprosto zaljubili v Salomonove nove ADDIKT in ADDIKT PRO smuči. Njihova inovativna tehnologija Motion Tail izboljša živahnost repa smuči za 5% in ustvarja odlične reaktivne smuči, ki se prilagajajo vašim zavojem in vam hkrati bolj prizanesejo pri napakah. Živahno jedro iz toplovine Poplar Woodcore in dvojna plast titana sta izboljšana z Blade tehnologijo, ki ohranja togost ter stabilnost smuči, da vas  smuči popeljejo do najvišjih hitrosti in mej vaše cone udobja, kadarkoli si tega želite. 66 mm slalomski pas naredi smuči zelo agilne in igrive, zato da lahko enostavno menjavate med kratkimi in dolgimi zavoji, pri nizkih ali visokih hitrostih, da najbolj uživate cel smučarski dan.

ADDIKT1
ADDIKT3
SMUČARSKI ČEVLJI SUPRA BOA

Izdelani za napredni oprijem nog, nov najvišji nivo udobja in zmogljivost z željo po napredku z izboljšanjem tradicionalnih tehnik, so čevlji iz kolekcije SALOMON SUPRA BOA neprimerljivo udobni, s popolnim prileganjem vsaki nogi individualno in vrhunsko učinkovitostjo na progi. EXOWRAP™ konstrukcija z edinstveno zunanjo školjko in notranjim vložkom deluje za maksimalno prileganje po vaši meri, oporo in zmogljivost na smučkah. Školjka iz poliuretana Boa® Fit ponuja precizno prileganje z mikro nastavitvami, ki pokažejo svojo izjemno učinkovitost v najtežjih pogojih. Notranji vložek Exowrap™ 4D Perf popolno ovije vašo nogo in ponese udobje na neprimerljiv nivo, zahvaljujoč elastičnemu traku na prednjem delu stopala in mehkemu sloju pene, ki poskrbi za ravno prav tesno prileganje in natančno vodljivost na smučeh. V kombinaciji s Custom Shell HD tehnologijo in popolnoma prilagodljivim jezikom se čevlji termo oblikujejo glede na vašo nogo, za občutke na smučeh, ki jih še niste izkusili.

SUPRA2
SUPRA1
SMUČARSKA ČELADA DRIVER PRIME SIGMA PHOTO MIPS

Vrhunec prihodnje sezone obeta čelada Driver Prime, ki združuje najboljše lastnosti tradicionalnega dvodelnega kompleta čelada – očala in novosti dosedanjih modelov čelad z vgrajenim vizirjem. Brezhibno integriran magnetni vizir s tehnologijo primerljivo z najboljšimi smučarskimi očali omogoča maksimalno veliko vidno polje, popolna prilagoditev in varnostni sistem pa ponujata udobje in visok nivo zaščite. Združeni sistemi hibridne zunanje konstrukcije ter tehnologij MIPS, Smart Safety 360° in EPS4D ponujajo najvišji nivo varnosti v primeru neposrednih in posrednih udarcev. BOA® Fit system, MaxFit konstrukcija in merino podloga nudijo udobje, s Fidlock® zaponko pa je zapiranje smučarske čelade z enoročnim načinom še enostavnejše. SIGMA™ PHOTO magnetne leče  izboljšajo kontrastno vidljivost in prilagoditev svetlosti trenutnim vremenskim razmeram, magnetni način zamenjave stekel je enostaven za vsakogar, prav tako pa lahko novo čelado z vizirjem nosite preko korekcijskih očal.

DRIVER
DRIVER2