Novice SALOMON PREDSTAVLJA VRHUNCE SEZONE 2022/23 – ŽE V NAŠI TRGOVINI


SALOMON PREDSTAVLJA VRHUNCE SEZONE 2022/23 – ŽE V NAŠI TRGOVINI


Podjetje Salomon z več kot sedemdesetletno tradicijo si z novimi kreacijami vseskozi prizadeva premikati meje gorskih športov. S svojo inovativno opremo posamezniku omogočajo igro, napredek in postavljanje novih izzivov v raznovrstnih aktivnostih na prostem. Stremijo k izboljšavi celostne izkušnje tistih, ki se v naravi počutijo kot na igrišču. Za naslednjo sezono smučarskim navdušencem predstavljajo novosti profesionalnih smuči S/RACE, smučarske palice S/RACE iz karbona, čelado prihodnosti Driver Prime in elegantna ter visoko kakovostna smučarska očala Radium Pro SIGMA.

salomon-srace--gs12
salomon-early-intro2
Smuči S/Race

Oblikovane za potrebe najboljših smučarjev, Salomon predstavlja nove smuči S/RACE, ki jih bodo v prihodnji sezoni 2022/23 vozili tudi smučarji in smučarke Salomon alpske tekmovalne ekipe. Model S/RACE GS 12, širine 68 mm pod smučarskimi čevlji, je oblikovan za hitrejšo vožnjo po urejenih progah. Inovativna Blade tehnologija pod smučarskim čevljem izboljša stabilnost med smuko, hkrati pa ohranja živahnost in visoko stopnjo odzivnosti na spremembe smeri. Skupaj s Titanium konstrukcijo združujeta potrebno trdoto za brezhibno izpeljavo zavojev in željeno živahnost, ki nam jo omogoča nagib smuči z manj truda. Model S/RACE GS12 nadgradi Ash Woodcorer race baza, ki doda k pospešku smuči. Za privržence slalomskih zavojev je zasnovan nov model smuči S/RACE SL 12 – prav tako širine 68 mm pod smučarskim čevljem – z enakimi tehnologijami kot S/RACE GS.

S/RACE smučarske palice

Nove S/RACE smučarske palice iz karbona so še lažje, bolj aerodinamične in imajo višjo sposobnost absorbcije moči udarca. Izboljšan 14 mm ročaj je ultra lahek in trd, zaščitni PU rokav na vrhu smučarskih palic pa tekmovalcem ponuja dodatno zaščito pri vožnji na slalomska vratca. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča dober oprijem in kontrolo ter je združljiv s ščitnikom za roke.

salomon-early-race
Smučarska čelada Driver Prime

Vrhunec prihodnje sezone obeta čelada Driver Prime, ki združuje najboljše lastnosti tradicionalnega dvodelnega kompleta čelada – očala in novosti dosedanjih modelov čelad z vgrajenim vizirjem. Brezhibno integriran vizir s tehnologijo primerljivo z najboljšimi smučarskimi očali omogoča veliko vidno polje, popolna prilagoditev in varnostni sistem pa ponujata udobje in visok nivo zaščite. Združeni sistemi MIPS, Smart Safety 360° in EPS4D ponujajo najvišji nivo varnosti v primeru neposrednih in posrednih udarcev. BOA® Fit system, MaxFit konstrukcija in merino podloga nudijo udobje, s Fidlock® zaponko pa je zapiranje smučarske čelade z enoročnim načinom še enostavnejše. SIGMA™ PHOTO magnetne leče  izboljšajo kontrastno vidljivost in prilagoditev svetlosti trenutnim vremenskim razmeram, magnetni način zamenjave stekel je enostaven za vsakogar, prav tako pa lahko novo čelado z vizirjem nosite preko korekcijskih očal.

driver3
driver2
Smučarska očala Radium Pro SIGMA

Smučarska očala Radium Pro SIGMA so elegantna, visoko kakovostna in udobna smučarska očala. Tehnične lastnosti očal zajemajo inovativni način ventilacije in tehnologijo izboljšave kontrastov SIGMA™ z AntiFog+ premazom, s čimer očala nudijo visok nivo vidljivosti v vseh vremenskih razmerah. Zaradi dizajna brez okvirjev je večje vidno polje, Custom ID Fit tehnologija pa nudi podporo tudi pri sočasni uporabi s korekcijskimi očali. Za fiksacijo v celotnem času smučanja poskrbi silikonski trak smučarskih očal.

salomon-early-intro
radium-pro-sigma