Novice Odvisni od pravih smučarskih zavojev?


Odvisni od pravih smučarskih zavojev?


Poznate ta občutek? Sveže, hladno jutro, vi pa stojite na vrhu popolnoma urejene strmine. Zapnete smuči, še bolje zapnete čevlje, odrinete in vse vaše misli se v nekaj sekundah ustavijo. Samo vi ste, ko smučate z vrha smučišča, se počutite močni in svobodni … Zasvojenost, kajne? 

Pri Salomonu razvijajo produkte že od leta 1947. Vsako leto njihovi predani inženirji in oblikovalci trdo delajo pri ustvarjanju izdelkov, ki z izkušnjami razvijajo in preoblikujejo Salomonove produkte, hkrati pa ohranjajo stvari preproste za kupce. To je del njihovih vrednot in vizij. Navdih črpajo predvsem iz njihovega vrhunskega znanja in izkušenj, ki ga naredijo dostopno vsem navdušenim smučarjem. Zato so tokrat ustvarili smuči, ki združujejo radikalen dizajn, s tekmovalnim pridihom in izstopajočim slogom. Te smuči so izdelali s Salomonovimi ikoničnnimi barvami, katere jih spremljajo že vso zgodovino.

addikt4
ADDIKT5

ADDIKT PRO smuči so bile zasnovane tako, da vas  preprosto zasvojijo s “crème de la crème” zavoji. S 66 mm širino pod smučarskim čevljem so smuči super agilne in igrive. Ne glede na to, ali želite pokazati svoje spretnosti s krajšimi zavoji ali želite smučati pri višjih hitrostih z večjo stabilnostjo, je poslanstvo teh smuči, da v celoti uživate v svojem času na strmini.

Iz tekmovalnega segmenta so si sposodili Salomonovo tehnologijo Blade, ki jo uporabljajo nekateri najhitrejši smučarji na svetu. Tehologija Blade ima zlite fleksibilne polimerne blazinice v plasti TI, ki olajšajo upogibanje smuči z manj napora ter imajo dolgotrajnejši učinek v močnejših zavojih.

Nato so za dodaten sloj podpore smuči razvili ADDIKT-ekskluzivno tehnologijo Motion Tail. Poveča upogljivost repa za 5 %, tako da lahko ves dan uživate v bolj prizanesljivi, a odzivni smučki.

In nazadnje, so našli način za zmanjšanje osneževanja okolja z uporabo popolnoma recikliranih Sidewall konstrukcij. To je popolnoma nov način, kako Salomon predeluje tovarniške ABS odpadke in jih uporablja za izdelavo novih 360° ABS Sidewall konstrukcij.

addikt2
addikt3
Smučarski čevlji S/PRO SUPRA BOA

Zmogljivost po meri s pritiskom na gumb! Odkrijte fino nastavljivo, popolno prileganje s smučarskimi čevlji  Salomon S/PRO SUPRA BOA in bodite prvi, ki se boste prepustili tej novi dimenziji prileganja in udobja.

BOA4
BOA1

Z novo razvitim BOA® združljivim ekosistemom EXOWRAP ti smučarski  čevlji povečajo vašo sposobnost natančnega prilagajanja, hkrati pa s 100mm širine ohranjajo udobje. Sistem BOA® in ekosistem EXOWRAP ovijeta stopalo in varno držita peto na mestu. Ker mora izjemno udobje ustrezati vsakomur.​