Novice Odkrijte novosti pri Salomonu za sezono 2021/22


Odkrijte novosti pri Salomonu za sezono 2021/22


Salomon je blagovna znamka, ki vedno navdušuje. To pomeni, da jim niti svetovna pandemija ne more preprečiti, da bi za naslednjo smučarsko sezono predstavili  nove izdelke v vseh kategorijah. Letošnja največja osvežitev je linija smuči QST, “freeride” legende in ene najbolj prodajnih modelov pri Salomonu. Na vrhu tega seznama smuči so povsem nove QST Blank, zasnovane z najboljšimi “freeride” smučarji.

QST3
qst1

Ta novi model, širine 112 mm pod smučarskimi čevlji, ki  nadomešča QST 118 je s svojo plovnostjo in igrivostjo posebej  izdelan za globok sneg. Sestavlja ga edinstvena in patentirana tehnologija C/FX plast karbona in lanu v konici ter repu, ki doda  moč, vendar omogača hitrešje zavoje. Karbonska vlakna ob nizki teži prinašajo izjemno moč in stabilnost, lan pa poveča stopnjo dušenja in absorpcije vibracij.

Novi model smuči, ki je nadomestil QST 99. Smučke so še bolj igrive, a močne. Z novo sodobno obliko dvojnega rockerja in vsestransko širino 98mm pod smučarskimi čevlji bodo kos vsem izzivom. Dvojne stranske stene prenašajo moč na robnike, medtem ko tehnologija C/FX patentirana plast iz karbona in lana v konici in repu doda stabilnost ob nizki teži, združeno z izboljšano sposobnostjo blaženja tresljajev in absorpcije vibracij ne glede na razmere.

QST6
OST4

Ženska različica linije QST model STELLA, na katero se lahko zanesete vsak dan v kakršnem koli stanju ne glede na napoved. Stabilnost, okretnost in moč izkušenim smučarkam zagotavljajo, da lahko z njimi uberete najbolj strme linije ter z lahkotnostjo in živahnostjo smučate po mehkem in v globokem snegu. S Salomonovo patentirano tehnologijo C/FX plast karbona in lanu v konici ter repu, ki doda  moč, vendar omogača hitrešje zavoje.

STELLA

Čevlji so izdelani z novim notranjim vložkom My Custom Fit 4D hybrid Pro, ki je anatomsko predoblikovan in zagotavlja natančno prileganje z boljšim oprijemom noge. 

 

Untitled-4D

Smučarska čelada Salomon Husk Prime je povsem nov model Salomonovih čelad, izdelana s kombinacijo izjemne zaščite, udobja in brezčasnosti. Visoko zaščito dosega s Smart Safety 360 varnostno zgradbo, del katere sta patentirana tehnologija EPS4D in EPP pena za prvovrstno zaščito celotne glave. Ta minimalistična čelada je zasnovana za tiste, ki vedno iščejo izgovor, da ne bi nosily čelade. Pojdite ven in uživajte v zavojih, saj veste, da vas ta čelada lepega videza ohranja udobno in varno.

Smuči Salomon Stance so prava izbira za vas, če se ne želite omejevati z izbiro terena in razmerami. Smuči z dvema plastema titana in Metal Twin Frame konstrukcijo zagotavljajo izjemen oprijem robnika in tekoče vožnje pri vseh hitrostih, zaradi širše geometrije ter rockerja na konici in repu smuči pa se z njimi ponuja tudi zabava na neurejenih terenih s celim snegom. Najdete jih v moški kot tudi ženski različici različnih širin. V letošnji sezoni so dodali še dve ožji širini.

STANCE4
STANCE2