Novice NOVOSTI ZA SEZONO 2021/22 PRI ATOMICU


NOVOSTI ZA SEZONO 2021/22 PRI ATOMICU


NOVI LINIJI SMUČI MAVERICK IN MAVEN

Za smučarsko sezono 2021–22 bo Atomic prenovil svojo zbirko smuči in predstavil dve novi liniji: Maverick (moška linija) in Maven (ženska linija).

Nove moške all-mountain smuči: Maverick 95 Ti, 88 Ti in 100 Ti. Te smuči so nadvse vsestranske, s katerimi boste lahko osvajali vse terene, vožnje pa bodo vedno tekoče in mirne. Močna konstrukcija, ojačana s plastema titana, in Flow Profile, idealna kombinacija rockerja in camberja. Gradijo jih močna konstrukcija iz topolovega lesa, ki je iz obeh strani obdana s slojem “fiberglass” lahkih steklenih vlaken in plasti titana. HRZN konstrukcija konice prinaša popolno kombinacijo zožane konice z rockerjem, ki poskrbi za dobre odzive na trdi podlagi in plovnost v celcu.

atomic2
atomic1
koala-smuci9

Nove ženske all-mountain smuči: Maven 93 C in 86 C. Te smuči v veliki meri zrcalijo moške različice, vendar vsebujejo karbon in ne kovino, da zmanjšajo težo in rahlo ublažijo prožnost.

atomic4
atomic3
NOVI REVOLUCIONAREN SISTEM VZMETENJA

Prenovljena linija smuči Redster, skupaj z novim, revolucionarnim Revoshock sistemom vzmetenja. Sestavljen je iz več jeklenih vzmetenih modulov, z nalogo uravnavanja grbin in blokiranja tresljajev še preden jih občutite. Tako so vožnje tudi pri višji hitrosti in manj idealni podlagi mirne, smuči dosegajo neprimerljivo stabilnost, njihovo upravljanje je enostavno, pospeški pa so zagotovljeni v vsakem zavoju. Ta sistem pri Atomicu zagotovi neprimerljivo absorpcijo udarcev.

atomic10
atomic9
SMUČARSKI ČEVLJI Z OZNAKO "PROFESSIONAL"

Novi smučarski čevlji “Professional Series” v linijah Redster in Hawx: Hawx Ultra 130 Professional GW, Hawx Prime 130 Professional GW in Redster CS 130 Professional. Čevlji imajo novo raven zmogljivosti in prilagajanja, vključno z novimi podlogami Mimic Professional in tehnologijo Prolite. Naprednejši in učinkovitejši je tudi dvojni Professional Dual zatezni pašček, sestavljen iz elastičnega traku, ki absorbira tresljaje, blaži vibracije in poskrbi za bolj tekoče vožnje po spremenljivem terenu, ter fiksnega dela, ki poskrbi za izjemno moč in prenos sil.

atomic5
atomic12
ČELADE REDSTER Z NOVO PODOBO

Z novo podobo so tekmovalne čelade iz linije Redster tako otroške kot tudi odrasle, ki ob izjemni varnosti prinašajo enako mero udobja. Imajo FIS certifikat, ki potrjuje njeno varnost, z možnostjo namestitve ščitnika za brado in so primerne tudi za odbijanje slalomskih količkov.

Popolnoma nova smučarska čelada iz linije Redster, model Redster CTD se od klasične Redster čelade razlikuje v novi napredni tehnologiji, saj ima vgrajeno Shocksense tehnologijo, ki je povezana z aplikacijo in nudi natančen vpogled v stanje čelade. Ob zaznanem hudem udarcu izbranim kontaktom pošlje SOS opozorilo z vašo GPS lokacijo.

atomic14