Novice NOVOST: SMUČARSKO PERILO UYN


NOVOST: SMUČARSKO PERILO UYN


Za vse, ki želite dobro in udobno smučati je ena izmed glavnih stvari, da vam je toplo in prijetno. Vsi, ki ste že imeli težave z ohranjanjem toplote in iskanjem pravega smučarskega perila priporočamo, da pred nakupom perila preverite vse možne materiale. Tej pa so seveda različni, lahko bi rekli, da so enako individualni kot smučarski čevlji. Dobro kvalitetno spodnje perilo gotovo stane nekaj več denarja, vendar vam bo ta razlika od slabih, cenenih spodnjih peril zagotovo odtehtala. V njih se boste počutili udobno, prijetno in toplo. V letošnji sezoni smo dodali novega italijanskega proizvajalca Uyn, enega izmed vodilnih podjetij v razvoju in proizvodnji visokotehnoloških oblačil.

spodnje perilo uyn.jpg

UYN – Unleash Your Nature je blagovna znamka, ki je v lasti podjetja Trerè Innovation s.r.l. s sedežem v Asoli (Mantova). Predanost podjetja tehnologiji, strast do izdelkov, raziskovanje naprednih materialov, osredotočenost na oblikovanje in pozornost do najmanjših podrobnosti predstavljajo kapital znanja in izkušenj.

V več kot 50-letnih izkušnjah je podjetje Trerè Innovation natančno prilagodil proizvodno metodo, za katero so značilni izjemno visoki standardi kakovosti. Podjetje ponuja vsestranske storitve, vključno s preučevanjem sektorja in analizo trga, oblikovanjem izdelkov in kolekcij ter strategijo distribucije in podobe mednarodnih prodajnih mest. Za vsem tem stoji vrhunski oddelek za raziskave in razvoj, ki izvaja laboratorijske teste tehnoloških inovacij, razvite v sodelovanju z vrhunskimi športniki.

Izdelki UYN so unikatni in se razlikujejo od drugih. Delno zaradi edinstvenih tehnologij, zaradi katerih so visoko zmogljivi, hkrati praktični in udobni. Njihove tehnološke rešitve so rezultat dolgoletnega študija v laboratoriju in ur testiranja na terenu. Z enim samim ciljem: ponuditi strankam najboljše.

uyn-trgovina-koala4
uyn-trgovina-koala2

“UYN” pomeni več kot “zmagati”: pomeni preizkusiti svoje meje, doseči svoje cilje, jih preseči ter vsak dan najti novo motivacijo. Če želite to narediti, potrebujete vso potrebno pomoč. UYN ponuja največjo zmogljivost z izjemnim udobjem, najboljšimi materiali in najbolj izpopolnjenimi funkcijami. Amaterski ali profesionalni športniki, olimpijski prvaki, kolesarji, tekači in smučarji: vsi izbirajo kakovost UYN.

 

Z UYN športnik postane eno z naravo. Posebna naravna vlakna harmonično povezujejo “naravna” oblačila z naravo okoli njega in ponujajo popolno svobodo gibanja in lahkotnosti. Oblačila UYN ponujajo novo izkušnjo z integriranimi brezšivnimi tehnologijami. Odziva se na gibe in ustvarja popolno klimo za telo med športno aktivnostjo.

Materiali, ki jih uporablja UYN:

Edinstven material ARGENTHON odlično absorbira in odbija toploto. Zahvaljujoč prepletenim srebrnim ionom deluje bakteriostatično. Hkrati izboljša vlago na koži s hitrim odvajanjem znoja, kar omogoča hitrejše izhlapevanje s prijetnim hladilnim učinkom.

uyn-koala-trgovina5

UYN s posebno nitjo NATEX omogoča, da deluje za vaše dobro počutje. NATEX je še posebej lahek in zmanjša težo osnovnega sloja kar za 25 odstotkov. Oblačila NATEX se sušijo do 50 odstotkov hitreje kot primerljiva najlonska oblačila. 100% naravna organska vlakna so bolj elastična in imajo bakteriostatski učinek, ki zmanjšuje vonjave.

KAŠMIR, volna združuje izjemne lastnosti in je znana po najvišji stopnji udobja nošenja. Je izredno mehak in je prav tako učinkovit pri zagotavljanju toplote. Druge impresivne lastnosti so majhna teža, odpornost in stabilnost. Učinkovito odstranjuje vlago in omogoča koži, da diha. Zadnji znani dosežek blagovne znamke UYN® je zlitje najboljših kašmirskih las z izolacijsko prejo Primaloft v enem izdelku. Izdelki v kombinaciji z izjemno mehkobo in lahkotnostjo z izjemnimi toplotnimi lastnostmi dosežejo povsem novo raven udobja in funkcionalnosti.

uyn spodnje perilo2.jpg

MERINO  po vsem svetu cenijo kot merino volno. Slovi po minimalni teži in zapeljivo mehkem občutku na koži. UYN optimizira te izjemne lastnosti materiala s posebno proizvodno tehnologijo, ki združuje merino in FIBRESIST, da doseže prijetno mehak in hiter rezultat sušenja.

koala-uyn-perilo

DRŽAVNE REPREZENTANCE

Kar 10 najpomembnejših državnih smučarskih reprezentanc se je odločilo za inovativno visoko zmogljivo perilo in nogavice podjetja UYN. Vrhunski športniki svetovnega pokala se ne bodo zadovoljili z ničemer, razen z najboljšimi materiali! Majhne podrobnosti, od spodnjega perila in nogavic lahko razlikujejo do desetink sekunde, kar naredi razlike med zmago in porazom. Drugi pomemben uspeh njihove znamke je, da je celotna italijanska reprezentanca za zimske olimpijske igre izbrala UYN.