Novice NOVA SALOMONOVA »BLUE FIRE« 2022 JESENSKA/ZIMSKA KOLEKCIJA


NOVA SALOMONOVA »BLUE FIRE« 2022 JESENSKA/ZIMSKA KOLEKCIJA


Nov izgled in nadgrajene vrhunske tehnologije ponujajo moderen dizajn s tradicionalno Salomonovo kvaliteto za premikanje meja gorskih športov. »Blue Fire« linija, ki se je razvila iz prepoznavne modre barve znamke, ima v novi preobleki več poudarka na tekmovalnosti, želji po napredku in dirkaškem karakterju. Salomonova nova dirkalna zastava pokaže predanost natančnosti, osredotočenosti ter zmogljivosti, gradienten dizajn pa predstavlja eksplozijo energije in vam da dodaten zagon. S posodobljenim logotipom in pisavo Salomon to leto praznuje 75. obletnico in je s kombinacijo sodobnega pogleda in izkušenj iz svoje bogate zgodovine pripravljen, da vam ponudi izjemno kvaliteto in slog, na katerega niste pripravljeni.

»Kolekcija Blue Fire želi vsem ljudem približati pogled Salomonovih športnikov, ki kljub svojim razlikam cenijo enake vrednote; vztrajnost, odločnost, trdo delo in željo po zmagi. S to kolekcijo postanete del Salomonove družine in poskrbite, da bo ta zima drugačna, z zanesljivo opremo, ki vam bo dala vso podporo potrebno za premagovanje novih izzivov.«

blue-fire

Smuči S/RACE GS 12

Smuči S/RACE GS 12 so narejene za najzahtevnejše smučarje, saj so pripravljene na vse izzive in čakajo, da pokažejo svojo tekmovalnost ter izjemno zmogljivost tudi na najstrmejših urejenih progah. Nova inovativna tehnologija Blade poskrbi, da imate na smučkah stabilnost in mirnost potrebno za samozavestno smuko, hkrati pa ohranjajo živahnost in upogljivost, da brez težav prehajate iz zavoja v zavoj brez, da bi rabili zmanjšati hitrost. Kombinacija s titansko konstrukcijo ponuja idealno razmerje med togostjo in dinamičnostjo, da lahko lahkotno in stabilno drsite po snegu, obenem pa mehko zavijate z manj truda zaradi nagiba in polimernih blazinic. Ash wood core jedro z 68 mm podnožja skupaj s Full sandwich konstrukcijo in dvojno titanovo plastjo, poskrbi za tekmovalno ter dirkaško zmogljivost, saj doda k pospešku smuči in ustvarja najboljše pogoje za zanesljiv oprijem robnika, dober stik smuči s snegom in maksimalen prenos moči, da lahko z njimi lovite največje hitrosti z ostrimi, gladkimi zavoji in stabilnostjo, kot še nikoli.

bluefireskis
salomon-racing1

Čelada S/RACE Ski Racing

Posodobljena Salomonova smučarska tekmovalna čelada S/Race, odobrena s strani FIS-a in mnogih najelitnejših tekmovalcev, je sedaj v še bolj zmogljivi in zanesljivi preobleki, pa čeprav so pri Salomonu mislili, da je ni bilo mogoče več izboljšati. Nova Salomonova varnostna tehnologija EPS4D poskrbi za učinkovitejšo zaščito vaše glave pred udarci, da bodo vaše smuke varnejše. Celotna lupina je izdelana iz kevlar in steklenih vlaken ter ima vrhunski ščitnik za brado, da lahko na progo stopite samozavestnejši, saj vas bo ščitil pred vsemi udarci tekmovalnih vratc. World Cup podloga v notranjosti ima mrežaste ušesne blazinice, ki poskrbijo, da vaša ušesa ostanejo topla in zaščitena, hkrati pa vam je bolj udobno in prijetno pri celodnevnem nošenju. Z vrhunsko zaščito, udobjem in unikatnim dizajnom, ki izraža željo po zmagi, je čelada S/Race prva izbira mnogih najboljših smučarjev na svetu.

blue-fire-kolekcija
celada1

Smučarska očala Radium Pro Sigma

Zasnove s ciljem boljše zmogljivosti, smučarska očala Radium Pro Sigma nudijo izboljšan vid, zaščito in dizajn, ki pripomorejo k boljšim rezultatom na tekmovalnih progah. Dnevi brisanja očal med smuko in nadležnega nabiranja vodnih kapljic v očalih so za vami, saj so ta očala so opremljena z vrhunskim prezračevanjem in tehnologijo Anti Fog +, ki učinkovito prepreči rosenje. Skupaj s SIGMAlečo, ki poveča barvni kontrast z minimalnim optičnim popačenjem, očala zagotavljajo vrhunsko vidljivost v vseh vremenskih razmerah. Zasnovane brez okvirja ponujajo večje vidno polje, Custom ID Fit tehnologija pa nudi podporo tudi pri sočasni uporabi s korekcijskimi očali. Da očala čvrsto ostanejo na mestu poskrbi udoben silikonski trak, posodobljena penasta obloga na nosu pa je sedaj še mehkejša in ponuja prijeten občutek pri celodnevnem smučanju.

radium-pro-sigma-blue-fire
salomon-racing2

Čevlji Speedcross 5 Racing Pack

Čevlji Speedcross 5 Racing Pack predstavljajo izjemno učinkovitost in dizajn z vrednotami vsakega vrhunskega športnika; vztrajnost, ekipni duh in želja po zmagi. Eksploziven in dinamičen izgled, ki je popolna mešanica Salomonove dediščine in sodobnih tekaških čevljev, dopolnjuje živahen ter navdihujoč barvni preliv ognjenih barv, ki vas poživi in vam da dodatno motivacijo, ko jo najbolj potrebujete. Z vidika zmogljivosti ponujajo Speedcross 5 izboljšan oprijem, bolj dinamičen zgornji del čevlja in vrhunsko stabilnost. Podplat ima večje, bolj agresivne elemente z več prostora med njimi in izboljšano postavitvijo, ki zagotavlja boljši oprijem pri odrivu in zaviranju na vseh površinah. Dizajn čevlja se je vrnil k prvotni obliki z višjim slogom in dvignjeno peto, hkrati pa poudarja svoj agresiven oprijem in željo po najboljših rezultatih.

speedcross-blue-fire
salomon-racing1