Novice NOVA POC ZIMSKA 2022/23 KOLEKCIJA


NOVA POC ZIMSKA 2022/23 KOLEKCIJA


POC, ustanovljen leta 2005 na Švedskem, je z misijo »zaščite življenj in zmanjševanja posledic nesreč za športnike in vse, ki jih šport veseli« vodilni proizvajalec čelad, očal, jopičev, oblačil in dodatkov za snežne športe in kolesarjenje. S svojim znanstvenim pristopom in pristno željo po zagotavljanju optimizirane zaščite in varnosti, se POC ves čas razvija in daje poudarek na najvišjo kvaliteto ter inovativnost. Na POC izdelke se zanašajo tudi mnogi največji olimpijski športniki, svetovni prvaki in elitni športniki po celem svetu. To zimo lahko tudi vi smučate z najnovejšo POC opremo, ki bo poskrbela za izjemno zaščito, udobje in praktičnost, da bo ta sezona zares vrhunska.

To sezono se na tekme ne boste več odpravljali s strahom, da ste kaj pozabili, saj ima smučarski nahrbtnik Poc Race Backpack 50L veliko namenskih predalov in prostora za shranjevanje vse potrebne opreme za treninge ali tekme. Namenski predali omogočajo organizirano shranjevanje opreme, da vedno veste kje so vaše stvari. Poseben predal za smučarske čevlje, zgornji dodatno oblazinjen predal za občutljive predmete kot so smučarska očala ter zunanji in glavni predal, ki s širokim odpiranjem omogoča enostaven dostop do opreme. Široke naramnice so narejene iz trpežnejšega materiala za dodatno zaščito ob nošenju smuči, nastavljiv pas pri prsih in okoli bokov pa omogočata natančno prileganje vsem smučarjem. Izjemno praktična zasnova nahrbtnika in izdelava iz trpežnega, vodoodpornega 600D poliamida poskrbijo, da boste Race Backpack lahko navdušeno uporabljali mnogo sezon.

Favorit mnogih smučarskih tekmovalcev, se letos vrača z novejšim, drznejšim dizajnom, ki poskrbi, da izstopate že preden stopite na start. Smučarska čelada Poc Artic SL Mips Speedy Gradient poskrbi za vrhunsko zaščito in varnost, da se z njo počutite bolj samozavestni. Z najnovejšim dizajnom, ki vas s svojimi živi barvami napolni z energijo in s tekmovalnih pridihom, ki poskrbi za dodatno motivacijo in željo po vrhunskih rezultatih, vam čelada da dodatno samozavest za vrhunske vožnje. V notranjosti je obložena z EPP oblogo, ki odlično ščiti glavo in prenese tudi večkratne udarce. S trpežno ABSzunanjo lupino, tehnologijo MIPS, ki zaščiti pred rotacijskimi silami nad glavo, vsadki VPD, ki absorbirajo vibracije in odbijejo energijo preden pride do glave, je čelada vrhunsko izdelana z željo po maksimalni varnosti na progi. Tudi toplotni aspekt in udobje nista zanemarjena, saj je čelada izjemno udobna, temperaturo pa si lahko prilagodite sami s stranskimi in zgornjimi drsniki na zračnikih. Maxilla Breakaway ščitnik za brado poskrbi za manjšo možnost poškodbe izpostavljenega predela obraza ali vratu med odbijanjem količkov. Vrhunska zračnost, izjemna zaščita in nizka teža, da čelada ne da občutka težke glave, skupaj z unikatnim dizajnom, poskrbijo, da se tekmovalci počutijo optimalno pripravljeni in zaščiteni za doseganje najvišjih hitrosti na zasneženih progah.

S smučarskimi očali Poc Nexal Mid Clarity Comp  bo vaše smučanje prešlo na najvišji nivo. Izjemna vidljivost, žive barve, ostrina in zaščita poskrbijo, da opazite ter se pripravite na vse kar vas čaka in progo odvozite s popolnim vizualnim nadzorom nad terenom. Široka cilindrična leča z enim slojem brez odsevnega premaza zagotavlja vso potrebno zaščito oči in vrhunsko vidljivost z minimalnim popačenjem slike. Natančno izbrani odtenek Clarity leče, ki preprečuje bleščanje, omogoča visoko kontrastno sliko z izjemno ostrino za bolj samozavestne spuste, saj lahko z njimi natančno opazite vsako podrobnost na progi. S spektris premazom so pripravljene na odlično zmogljivost v vseh zahtevnih vremenskih pogojih. Leče lahko enostavno zamenjate in si jih prilagodite glede na trenutne razmere, priložena pa je tudi No Mirror leča za smučanje v nizki svetlobi. 3 slojna mehka pena skupaj s podaljšanim spodnjim robom očal nudi večjo zaščito proti soncu in maksimalno udobje, da vas očala na dražijo in tiščijo na predelu nosu. Udoben, prilagodljiv pašček poskrbi, da se očala povsem prilagodijo vaši glavi. Izjemno profesionalen, eleganten dizajn z vrhunsko ostrino in zmogljivostjo vida poskrbi, da tekmovalci na smuči stopijo bolj prepričani, saj progo vidijo zelo natančno, hkrati pa so zaščiteni, zato da lahko suvereno lovijo najboljše rezultate.

Smučarska čelada Poc Skull Dura Jr  je prilagojena potrebam mlajših tekmovalcev, vsebuje pa vse varnostne tehnologije in dizajne najboljših odraslih čelad, namenjenih vrhunskim smučarjem. Preprost dizajn z novimi barvami, ki poudarijo živahen karakter čelade, poskrbi, da se mladi tekmovalci počutijo polni energije in zadovoljni z izgledom simpatične čelade. V notranjosti je Skull Dura Jr obložena z EPP oblogo, ki odlično ščiti glavo in prenese tudi večkratne udarce, trpežna ABS zunanja lupina pa poskrbi za vzdržljivost in vrhunsko varnost na progi. Race Lock sistem omogoča čim boljše in tesno prileganje, da se čelada med smučanjem pri visoki hitrosti čim manj premika in ustvarja čim manj motečih vibracij. Ob ušesih so nameščene udobne blazinice, ki poskrbijo za boljši prenos zvoka in se lahko odstranijo za lažje snemanje čelade v primeru nesreče. Vrhunska zaščita, zmogljivost in izjemno simpatičen dizajn poskrbijo, da se naši mladi tekmovalci že na začetku naučijo samozavestno stopiti na smuči z občutkom varnosti ter zaščite in dosegajo najboljše rezultate z najboljšo opremo.

S Poc oblačili, najvišje kakovosti in elegantnega dizajna, s katerim nikoli ne zgrešite, boste lahko izjemno uživali v vseh zimskih radostih tudi izven smučišč. Po napornem celodnevnem smučanju ni boljšega občutka kot, ko stopite iz vročega tuša, se zavijete v mehek Poc Hood pulover, udobno namestite na topel kavč z vročo čokolado v roki in uživate v gledanju najljubše serije. Ali pa ko se namesto smučanja v sončnih dneh odločite za zimski pohod, kjer vas kapa Poc Corp Cap ščiti pred soncem in poskrbi za eleganten, športni videz. Za dni, ko se radi zvečer sprostite ob družabnih igrah ali pijači na Apres Ski s prijatelji, vam izjemno udobje in simpatičen, preprost izgled nudi majica Poc Tee, ki s 100% sestavo iz bombaža poskrbi za vrhunsko mehkobo in prileganje. Poc oblačila nudijo dobro počutje in zmogljivost tudi v prostem času, da se lahko sprostite, uživate in maksimalno napolnite baterije.