Novice Novosti pri Nordici; Nova kategorija obuvanja smučarskih čevljev.


Novosti pri Nordici; Nova kategorija obuvanja smučarskih čevljev.


Smučarski čevlji NORDICA HF 110 (Gw)

Nordica je na podlagi 80 letnih izkušenj z inovacijami ustvarila nov modern  smučarski čevelj za tiste uporabnike, ki si preprosto želijo  smučati v udobju in obenem imeti zmogljiv čevelj. V novo kategorijo udobja je Nordica združila odlično zmogljivost čevlja z vsem udobjem, za katerega poskrbi nov sistem zapiranja čevlja z enostavno dostopno školjko čevlja. Ključno za zmogljivost čevlja je vključevanje vrhunskega 3D notranjega čevlja, podprtega s sistemom na osnovi plute. Smučarski čevlji imajo “Gripwalk” podplate za breskrbno gibanje po snegu. Prilagojeni so smučarjem s širšim stopalom, ki iščejo bolj prostorne in širše čevlje, ki se dobro obnesejo tekom celodnevne smuke. S širino 102 mm so čevlji primerni za smučarje s široko nogo in z željo po udobju, ki mu dajejo prednost pred prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 110 so smučarski čevlji primerni za srednje težke smučarje, ki niso previsoki in imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje. HF 110 smučarski čevelj je zasnovan tako, da je obuvanje in sezuvanje smučarskega čevlja prava poezija.

novi-cevlji-clanek-1
nordica-cevlji-clanek2

Smuči DRIVE 76 ELITE FDT z vezmi TP2 LIGHT 11 FDT

So all round zmogljive in zelo lahke smuči za kar poskrbi “ TITANIUM HEX BRIDGE”  , za nepozabno izskušnjo na snegu.  Sendvič konstrukcija smuči podprta z HEX titanium ploščo zagotavlja popolno kontrolo in stabilnost v zavoju. Na novo zasnovana geometrija smuči nudi bolj direkten vstop v zavoj, poveča oprijem robnikov in generira večji odziv smuči pri izhodu iz zavoja. Smuči DRIVE 76 ELITE v kombinaciji z smučarskimi čevlji HF 110 (GW) so namenjene vsem ljubiteljem smučanja, ki bi radi še dolga leta uživali na belih strminah.

smuci-nordcia-drive-2021

Smučarske palice ELITE CARBON in TORBA ZA SMUČARSKE ČEVLJE

Pri nas v trgovini pa lahko najdete tudi smučarske palice in torbo za smučarske čevlje, ki spadajo zraven kolekcije.

Karbonske palice s spodnjim delom, ki je zasnovan tako, da se odlično prilagaja zadnji zaponki na smučarskem čevlju HF 110. Nova izskušnja za vse smučarje, saj je mogoče s palico ELITE CARBON brez večjega napora odpeti smučarski čevelj HF 110 (Hands Free). 

TORBA-NORDICA-2021