Novice MODRA JE NOVA BARVA PRI HEADU


MODRA JE NOVA BARVA PRI HEADU


Head tudi letos ni pustil svojih privržencev ravnodušnih – s predelavo svojih klasičnih modelov in novimi kolekcijami so poskrbeli za ponovno občudovanje v smučarskem svetu.

SMUCARSKI-CELJI-HEAD
HEAD-MODRA
SMUCI-HEAD
HEAD1
World Cup smuči Head WC Rebels – najhitrejše smuči na progi

WC Rebels modeli se odlikujejo z ostro geometrijsko strukturo in tehnologijami, razvitimi z njihovimi elitnimi atleti, za tekmovalni dizajn, kjerkoli in kadarkoli. Njihove tekmovalne tehnologije, kot so Graphene, EMC in Titanal poskrbijo, da se tudi vi počutite kot v samem vrhu svetovnega pokala. Sofisticirano konstrukcijo Graphene WC Sandwich Cap namreč poleg klasičnih materialov gradi grafen – najtanjši in najtrši poznan material na svetu. Uravnotežena mešanica lahkega grafena in dodatnih slojev titana ustvarja izjemno okretne in odzivne smuči s prvovrstno zmogljivostjo. Po zaslugi naprednih tehnik, ki sodelujejo pri izdelavi, smuči zagotavljajo neverjetno stabilnost, tekoče vožnje in brezkompromisen oprijem robnika tudi v najzahtevnejših pogojih.

 

Novi Speed Blue dirkalni videz se ujema z njihovo vrhunsko zmogljivostjo, saj bodo s tem stilom in tako hitrostjo pritegnile vse oči na progi. Letošnja prenovljena stranica nudi daljši radij, s katerim se med vožnjo počutite bolj stabilni in samozavestni. Ožja konica pa omogoča lažje zavoje z manj potrebne moči, da lahko vso svojo energijo usmerite v lovljenje najboljših rezultatov.

HEAD2
Ženske smuči JOY – zmogljivost od repa do konic

S specifično biomehanično strukturo brezhibno delujejo z ženskimi proporcijami in načinom smučanja. Za razliko od osnovnih kolekcij, Joy s svojimi izjemnimi tehnologijami prinaša stabilno, živahno in samozavestno predstavo na snegu.

Smuči dosegajo uravnoteženost z Graphene tehnologijo in konstruirano razporeditvijo teže. Zgrajene so s Superlite Carbon Sandwich Cap konstrukcijo iz izbranih materialov, ki povečujejo zmogljivost smuči, pri tem pa ne povečajo njihove teže. V zgradbo je vključeno idealno razmerje izjemno lahkega grafena in dodatnih slojev karbona, kar poskrbi za izjemno okretnost in odzivnost, rezultat tega pa je visoka zmogljivost. LYT TECH konstrukcija poskrbi za popolno razmerje udobja, zmogljivosti in nadzora nad smučkami z minimalno težo. Sistem blaženja vibracij EMC zmanjšuje negativne vibracije, da lahko od smuči v vsakem trenutku pričakujete povsem tekoče vožnje z izjemnim oprijemom robnikov tudi v najzahtevnejših pogojih.

HEAD-SMUCI-ZENSKE-2
HEADJ1
ZENSKE-SMUCI-HEAD

Letošnje novosti so ožja konica za gladke zavoje z manj napora in večjo kontrolo nad smučmi, stranica z daljšim radijem za lahkotne menjave zavojev ter ženski konstrukciji prilagojen sredinski upogib za enotno smučanje.

HEANZENSKE
HEADEJOY