Novice Dodali smo prefinjenega švicarskega proizvajalca smuči Stöckli


Dodali smo prefinjenega švicarskega proizvajalca smuči Stöckli


stockli-koala-novica1
stockli-koala-novica-2
stockli-koala-novica-3
stockli-koala-novica-5
stockli-koala-novica-11
stockli-koala-novica-6
stockli-koala-novica-7

Njihova moč pa se ne kaže samo v tekmovalnem športu z njihovimi najboljšimi športniki, temveč jo kažejo tudi sami. Njihov poudarek je preprost: »samo najboljši je dovoj dober«. Skupaj z njihovimi športniki težijo k vsaki stotinki za boljši rezultat.

Stöckli  danes upravlja z devetimi lastnimi trgovinami blagovnih znamk in petimi najemnimi in servisnimi centri, poleg tega pa sodeluje s 40 drugimi trgovinami v Švici. In ko gre za distribucijo, se držijo osnovnega načela “Kakovost nad količino.” Ta načelo zagotavlja zagotovilo v poslovnih partnerstvih, da bodo stranke pri nakupu smuči prejele bistveno kvalitetnejše svetovanje, ki je v današnjem času tako dragoceno.

Stöckli si vsekakor prizadeva za najvišjo možno kakovost. Poleg vrhunskih rezultatov v tekmovalnem svetu so njihove smuči večkratne dobitnice vrhunskih rezultatov mednarodnih smučarskih revij na smučarskih testih. Z njihovim strokovnim znanjem in ustvarjalnostjo so vsekakor rezultat edinstvenih inovativnih zmagovalnih smuči.

Poleg smuči pa podjetje Stöckli izdeluje tudi kakovosten smučarski tekstil in dodatke ter smučarske palice, torbe in nahrbtnike.

stockli-koala-novica-8

Linije smuči pri Stöckli-ju

Naj glede ali potrebujete tekmovalne, piste, allmountain, freeride ali turne smuči. Pri Stöckli-ju najdete celotno  paleto smučarske kolekcije, ki je popoln model smuči za vas.

LASER WRT

Razvita kolekcija tekmovalnih smuči za zagotavljanje olimpijskih medalj, naslovov svetovnega prvenstva in skupnih zmag v svetovnem pokalu: “to so tekmovalnii modeli FIS.” Vrhunska tehnologija, najkvalitetnejša izdelava in  strast bistveno spremenijo te smuči, ki bodo pridobile odločilne stotinke sekunde.

LASER

Absolutne zmogljivosti, največja hitrost in čista smučarska zabava so smuči pri kolekciji Laser. So najboljši približek tekmovalnim smučem in so najboljše rekreativne smuči. Znanje in inovacije, ki se uporabljajo na smučarskih tekmovanjih, tečejo neposredno v te smučarske modele in zagotavljajo vrhunsko smučarsko izkušnjo. Za hitro minevajoče smučarske dni, ki bodo za vedno ostali lepi spomini.

OREA

Impresivne smuči ne le v svojem videzu, ampak tudi v tem, kar počnejo na belih strminah. Izvrstni premium modeli Orea v moški in ženski različici iz Stöcklija. Združujejo ekskluziven dizajn, kvalitetne zmogljivosti in največje udobje, ki vsak smučarski dan spremenijo v sproščeno in prijetno doživetje.

STORMRIDER

Za najlepša, bela strma pobočja v celem snegu so modeli Stormrider idealen partner ter zanesljiv spremljevalec v celem snegu. Idealne smuči za freeride podvige.

NELA

Ženska linija smuči Nela  – to so all mountain smuči, ki jih je Stöckli izdelal posebaj za ženske. Linija je inovativni koncept podjetja Stöckli, ki ga boste vzljubile. Konstrukcija, oblika in dizajn so narejeni posebej za ambiciozne smučarke, ki zelo rade gredo do svojih meja.

EDGE

Ljubitelji smučarskih tur bodo navdušeni nad popolno zmogljivostjo navkreber in navzdol pri modelih Edge.

TEAM

Za najmlajše pa je Stöckli poskrbel z najbolj priljubljenimi smučarskimi modeli, ki jih izdelajo v primernih različicah za otroke.

stockli-koala-novica-4
stockli-koala-novica-10

KAJ PONUJAMO V KOALI

Kot eni največjih specialistov za smučarske čevlje ponujamo praktično skoraj vse svetovno priznane blagovne znamke smučarskih čevljev. Naš cilj je ponuditi strankam kvalitetno strokovno svetovanje in možnost velike izbire na področju smučarskega sveta. Ne samo športikom v tekmovalnem svetu, ampak vsaki naši stranki lahko naredimo celoten fitting pancarjev. Prilagajanje dolžine in širine, izdelovanje vložkov za stopala, izdelovanje notranjih čevljev, nastavitev stranskega naklona čevljev, privijanje podložnih ploščic… (lifterjev).

Poleg smučarskih čevljev pa lahko v naši trgovini najdete vse kar potrebujete za smučanje. Smučarska oblačila svetvno priznanih znamk, kot so Colmar, Dainese, One More, Karpos, Rossignol…

Ker smo specializirana trgovina za smučanje lahko pri nas kupite še smuči in celotno ostalo smučarsko opremo.