Rezerviraj svoj termin!

Rezervirajte si svetovalni termin v naši trgovini in izberite najboljše za vas.

Nakup novih smučarskih čevljev

  • Natančna izmera stopal
  • Obrazložitev izmere
  • Tehnična obrazložitev smučarskih čevljev
  • Izbor pravih smučarskih čevljev in preizkušanje le teh
  • Usmerjanje k pravi odločitvi

Natančna izmera stopal je predpogoj za pravo izbiro smucarskega cevlja. Pri tem se definira dolžino, širino in obsegi obeh stopal, ki so lahko včasih tudi različni. Pri obrazložitvi izmere se stranki predloži izmere in utemelji pravo izbiro preizkušanja smučarskih čevljev. Vse znamke imajo namreč različne širine modelov smučarskih čevljev. Zato je pomemben širok izbor smučarskih čevljev. Na zalogi imamo večinoma vse modele od 12 znamk. Naša in vaša prednost je, da imamo čez celo leto na zalogi več kot 2500 smučarskih čevljev. Postopek pomerjanja in svetovanja smučarskih čevljev traja cca.1,5 ure. Z nasveti in izbiro smučarskih čevljev vas vodimo skozi celoten postopek in vam tako omogočimo optimalno izboro čevlja glede na vase smuci in smucarsko znamko.

  • Smučarske čevlje lahko kupite brez pomerjanja samo v primeru, da jih naročite prek spletne trgovine ali v trgovini brez možnosti meritev in svetovanj.
  • Med 15.novembrom in 15. februarjem je zaradi glavne sezone in posledično velike gneče čakalna doba lahko tudi več kot 14 dni. Zato vas naprošamo, da se v primeru naglice za nakup odločite že preje.
  • Proste termine za meritve, svetovanje in nakup smučarskih čevljev lahko vidite v razpredelnici. Rezervacija termina za fante do 16. leta in za dekleta do 12. leta ni potrebna!
StoritevCena
Meritve in svetovanje30,00 €
Meritve in svetovanje v primeru ne nakupa smučarskih čevljev65,00 €

 
*Cene moških smučarskih čevljev se gibljejo od 400€ do 600€ s popustom, cene ženskih pa od 340€ do 550€ s popustom in otroških od 80 € naprej s popustom.


Rezerviraj termin


Kontakt

Za dodatne informacije nas pokličite.

Telefon

+386 (0)41 721 888

Email

koala@koala.si

Rezerviraj svoj termin!

Rezervirajte si svetovalni termin v naši trgovini in izberite najboljše za vas.

Zakaj Koala?

Strokovnjaki

20+ let izkušenj

Velika zaloga

Garancija

Vse pravice pridržane © 2020 Koala Tim d.o.o.