Smuči Smuči Head WC Rebels e-Speed SW Pro + vezi FF ST 14
Akcija!

Head

Smuči Head WC Rebels e-Speed SW Pro + vezi FF ST 14

892,49

Namesto: 1.049,99

Smuči Head WC Rebels e-Speed SW Pro RP + FF ST 14 so z neverjetno zmogljivostjo izdelane za resne smučarje, ki za maksimalen užitek na strmini in svoje smučarske ambicije potrebujejo hitre in močne smuči.  Če želite občutiti, kako se med vožnjo počutijo profesionalci, so to prave smuči za vas!

 

Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm

Geometrija smuči: 118-68-99 mm (180 cm)

Radij: 18 m (180 cm)

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Head WC Rebels e-Speed SW Pro RP + FF ST 14 z velikim radijem in tekmovalno podložno ploščo predstavljajo ene najboljših veleslalomskih race smuči pri Headu. Moč in vrhunska zmogljivost sta rezultat Graphene WC Sandwich Cap zgradbe. Sofisticirano konstrukcijo namreč poleg klasičnih materialov gradi grafen – najtanjši in najtrši poznan material na svetu. Uravnotežena mešanica lahkega grafena in dodatnih slojev titana ustvarja izjemno okretne in odzivne smuči s prvovrstno zmogljivostjo. Po zaslugi naprednih tehnik, ki sodelujejo pri izdelavi, smuči zagotavljajo neverjetno stabilnost, tekoče vožnje in brezkompromisen oprijem robnika tudi v najzahtevnejših pogojih. Letošnji model je nadgrajen s tehnološko inovacijo blaženja vibracij EMC. Sistem zmanjšuje negativne vibracije, da lahko od smuči v vsakem zavoju pričakujete povsem tekoče vožnje z izjemnim oprijemom robnikov tudi v najzahtevnejših pogojih. Ko se smučka upogne in zavibrira, sistem pretvori energijo in jo uporabi za absorpcijo negativnih vibracij za bolj tekoče in stabilne smuči, ki jim lahko povsem zaupate in se osredotočite le na svojo vožnjo. Za izvrstno drsenje so smuči izdelane z RD Race Structured UHM C drsno ploskvijo.

WC Rebels e-Speed SW Pro RP so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Predstavljajo prvo izbiro odličnih smučarjev z velikimi pričakovanji od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 118 mm (180 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (180 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 99 mm (180 cm)
 • Radij: 18 m (180 cm)
 • Vezi: FreeFlex ST 14
 • Podložna plošča: Head Race Plate WCR 14 short
 • Namen: Race
 • Graphene WC Sandwich Cap konstrukcija
 • EMC – Energy Management Circuit nov edinstven elektronski sistem za dušenje negativnih vibracij, rezultat česar je stabilnejša ter harmonična smučka, tekoča vožnja in hitrejša prilagoditev smuči terenu
 • RD Race Structured UHM C Base drsna ploskev
 • Rebel Camber profil smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

175, 180, 185

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Head WC Rebels e-Speed SW Pro + vezi FF ST 14”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen − 10 =