Smuči Smuči Head WC Rebels E-SL RP EVO 14 + vezi FF ST 14
Akcija!

Head

Smuči Head WC Rebels E-SL RP EVO 14 + vezi FF ST 14

712,49

Namesto: 949,99

Smuči Head WC Rebels e-SL SW RP EVO 14 + FF ST 14 so energične slalomske race smuči, namenjene najboljšim rekreativnim smučarjem, ki potrebujejo vrhunske smuči s kratkim radijem za dovršene kratke zavoje.

Dolžina:  165 cm

Geometrija smuči: 123-68-108 mm (160 cm)

Radij: 11,5 m (160 cm)

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Head WC Rebels e-SL SW RP EVO 14 + FF ST 14 z manjšim stranskim lokom in slalomsko geometrijo so impresivne slalomske race smuči. Moč in vrhunska zmogljivost sta rezultat Graphene WC Sandwich Cap zgradbe. Sofisticirano konstrukcijo namreč poleg klasičnih materialov gradi grafen – najtanjši in najtrši poznan material na svetu. Uravnotežena mešanica lahkega grafena in dodatnih slojev titana ustvarja izjemno okretne in odzivne smuči s prvovrstno zmogljivostjo. Po zaslugi naprednih tehnik, ki sodelujejo pri izdelavi, smuči zagotavljajo neverjetno stabilnost, tekoče vožnje in brezkompromisen oprijem robnika tudi v najzahtevnejših pogojih. Headove najboljše smuči sezone 2021 so zasnovane z edinstvenim sistemom blaženja vibracij EMC, ki predstavlja vrhunec novih smuči in je edini tak sistem na svetu. Sistem zmanjšuje negativne vibracije, da lahko od smuči v vsakem trenutku pričakujete povsem tekoče vožnje z izjemnim oprijemom robnikov tudi v najzahtevnejših pogojih. Ko se smučka upogne in zavibrira, sistem pretvori energijo in jo uporabi za absorpcijo negativnih vibracij za bolj tekoče in stabilne smuči, ki jim lahko povsem zaupate in se osredotočite le na svojo vožnjo. Za odlične sposobnosti drsenja imajo smuči RD Race Structured UHM C drsno ploskev.

WC Rebels e-SL SW RP EVO 14 so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Zanje se odločijo najboljši smučarji z velikimi pričakovanji od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 123 mm (160 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (160 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 108 mm (160 cm)
 • Radij: 11,5 m (160 cm)
 • Vezi: FreeFlex ST 14
 • Podložna plošča: Race Plate EVO 14
 • Namen: Race
 • Graphene WC Sandwich Cap konstrukcija
 • EMC – Energy Management Circuit nov elektronski sistem za dušenje negativnih vibracij, rezultat česar je stabilnejša ter harmonična smučka, tekoča vožnja in hitrejša prilagoditev smuči terenu
 • RD Race Structured UHM C Base drsna ploskev
 • Rebel Camber profil smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Head WC Rebels E-SL RP EVO 14 + vezi FF ST 14”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen − eight =