Smuči Smuči Völkl Racetiger SL + vezi Rmotion 12 GW

Völkl

Smuči Völkl Racetiger SL + vezi Rmotion 12 GW

539,99

Namesto: 899,99

Smuči Völkl Racetiger SL so izdelane za rekreativne smučarje z izpiljeno smučarsko tehniko, ki potrebujejo vrhunske smuči s kratkim radijem. Prenovljena geometrija, titanska konstrukcija in večplastna trdna lesena sredica teh vsestranskih slalomskih smuči nudijo več stabilnosti, boljši oprijem in izpolnjujejo vse pogoje za popolno izpeljane kratke zavoje.

 

Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm

Geometrija smuči: 127-68-103 mm (160 cm)

Radij: 11,8 m (160 cm)

Vezi: rMotion 12 GW

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Völkl Racetiger SL svojo visoko zmogljivost slalomskih smuči dosegajo po zaslugi naprednih in edinstvenih tehnologij, s katerimi je zasnovana njihova konstrukcija. Speedwall Multilayer Woodcore konstrukcijo sestavlja kombinacija lahkega in trdnega lesa, ki poteka po vsej dolžini in poskrbi za pravo razmerje med trdoto smuči in njihovo vodljivostjo. Plast mehkejšega lesa na sredini sendvič konstrukcije je iz obeh strani obdana s plastjo izredno trdnega lesa, ki poskrbi za takojšen prenos moči na sosednjo zaključno Sidewall stranico in pripomore k boljšemu oprijemu robnika. Lahkost mehkejšega lesa v centru pa zagotavlja boljšo vodljivost, živahnost in nižjo težo smuči. Full Sidewall stranska stena vzdolž celotne dolžine smuči je zadolžena za direkten in učinkovit prenos energije. V primerjavi s klasično konstrukcijo s steklenimi vstavki 3-dimenzionalna Völklova izpopolnjena 3D Glass konstrukcija vstavlja steklo na več mestih v smučeh v različnih legah. Plosko steklo pod vezjo naredi center smuči mehkejši, steklo ob strani daje dodatno oporo za boljši oprijem robnikov na ledenih podlagah, zaradi vertikalno nameščenega stekla v konici in na repu, pa smuči dosegajo večjo odzivnost za hitrejše menjave robnikov. Naslednja edinstvena iznajdba pri Völkluje UVO 3D vrtljivi dušilec vibracij, pričvrsten na zgornji del smuči. Njegova funkcija je zmanjševanje tresljajev, ki nastajajo ob smučanju, z namenom, da je vožnja bolj gladka in smuči ostajajo na robnikih. Vibracije zmanjšuje v vse smeri po celotni dolžini smuči. Zaradi blaženja tresljajev v vodoravni smeri se ustvarja pritisk na konico smuči občutno hitreje, hitrejše pa je tudi prehajanje iz robnika na robnik. Učinek delovanja v vertikalni smeri se kaže v manjših amplitudah vibracij in doseganju nove stopnje zanesljivosti pri ekstremnih nagibih robnika. Oznaka smuči Powered by Titanium razkriva prisotnost titana v konstrukciji, ki ojača smuči na mestu podložne plošče vezi, poskrbi za večjo zmogljivost robnikov, dinamičnost, okretnost in odzivnost smuči, kar še posebej občutijo smučarji s hitrim in agresivnejšim smučanjem. Konice smuči so lahke in močne karbonske zgradbe. Izpopolnjena drsna ploskev P-Tex 4504 je skupna vsem najboljšim Völklovim smučem. Odlikuje jo odpornost in lastnost dobrega drsenja.

Po namenu jih uvrščamo med Race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za boljše smučarje, ki pričakujejo več od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 127 mm (160 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 (160 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 103 mm (160 cm)
 • Radij: 11,8 m (160 cm)
 • Vezi: rMotion 12 GW
 • Namen: Race
 • Speedwall Multilayer Woodcore lesena sendvič konstrukcija
 • Full Sidewall stranska stranica za nadzor nad smučmi
 • Powered by Titanium vključenost titana v konstrukcijo
 • 3D Glass stekleni vstavki v konstrukciji
 • UVO 3D dušilec vibracij
 • P-Tex 4504 drsna ploskev
 • Karbonska konica smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Velikost

165

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Völkl Racetiger SL + vezi Rmotion 12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eleven + 2 =