Smuči Smuči Völkl Racetiger RC Red + vezi Vmotion 12 GW
Akcija!

Völkl

Smuči Völkl Racetiger RC Red + vezi Vmotion 12 GW

539,99

Namesto: 899,99

Prenovljen model smuči Völkl Racetiger RC s svojo geometrijo spominja na veleslalomske smuči. Omogoča enostavno izvedbo daljših zavojev z veliko stopnjo udobja. Takšno smučanje je možno zaradi ustrezne kombinacije tehnologij, izbranih za idealno konstrukcijo teh smuči.

 

Dolžine: 165, 170, 175, 180 cm

Geometrija smuči: 119-71-100 mm (170 cm)

Radij: 15,6 m (170 cm)

Vezi: vMotion 12 GW

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Völkl Racetiger RC s srednjim radijem svojo zmogljivost dosegajo po zaslugi naprednih in edinstvenih tehnologij, s katerimi so zasnovane. Full Sensor Woodcore konstrukcijo sestavlja kombinacija lahkega in trdnega lesaz ravno obratno razporeditvijo kot pri Speedwall Wood Core konstrukciji. Sloji tršega lesa se nahajajo na območju pod vezmi, na zunanji strani ob stranski stranici Sidewall pa je mehkejši les. Rezultat tega je večja živahnost in okretnost smuči. Full Sidewall stranska stena vzdolž celotne dolžine smuči je zadolžena za direkten in učinkovit prenos energije. V primerjavi s klasično konstrukcijo s steklenimi vstavki 3-dimenzionalna Völklova izpopolnjena 3D Glass konstrukcija vstavlja steklo na več mestih v smučeh v različnih legah. Plosko steklo pod vezjo naredi center smuči mehkejši, steklo ob strani daje dodatno oporo za boljši oprijem robnikov na ledenih podlagah, zaradi vertikalno nameščenega stekla v konici in na repu pa smuči dosegajo večjo odzivnost za hitrejše menjave robnikov. Naslednja edinstvena iznajdba pri Völkluje UVO 3D vrtljivi dušilec vibracij, pričvrsten na zgornji del smuči. Njegova funkcija je zmanjševanje tresljajev, ki nastajajo ob smučanju, z namenom, da je vožnja bolj gladka in smuči ostajajo na robnikih. Vibracije zmanjšuje v vse smeri po celotni dolžini smuči. Zaradi blaženja tresljajev v vodoravni smeri se ustvarja pritisk na konico smuči občutno hitreje, hitrejše pa je tudi prehajanje iz robnika na robnik. Učinek delovanja v vertikalni smeri se kaže v manjših amplitudah vibracij in doseganju nove stopnje zanesljivosti pri ekstremnih nagibih robnika.Oznaka smuči Powered by Steel razkriva ojačitev smuči z jeklenim slojem, ki uravnava togost in upogibanje smuči, poveča trajnost in ohranja smuči mirnejše pri višjih hitrostih. Drsna ploskev P-Tex 2100 je odporna in ima lastnost dobrega drsenja.

Po namenu jih uvrščamo med Race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za boljše smučarje, ki pričakujejo več od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 165, 170, 175, 180 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 119 mm (170 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 71 (170 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 100 mm (170 cm)
 • Radij: 15,6 m (170 cm)
 • Vezi: vMotion 12 GW
 • Namen: Race
 • Full Sensor Woodcore lesena sendvič konstrukcija
 • Full Sidewall stranska stranica za nadzor nad smučmi
 • Powered by Steel vključenost sloja iz jekla v konstrukcijo
 • 3D Glass stekleni vstavki v konstrukciji
 • UVO 3D dušilec vibracij
 • P-Tex 2100 drsna ploskev

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Velikost

170

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Völkl Racetiger RC Red + vezi Vmotion 12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 × three =