Smuči Testne smuči Smuči Völkl Racetiger GS + vezi Rmotion 12 GW
Akcija!

Völkl

Smuči Völkl Racetiger GS + vezi Rmotion 12 GW

539,99

Namesto: 899,99

Smuči Völkl Racetiger GS so vrhunske smuči za zahtevne smučarje z izpiljeno smučarsko tehniko, ki so jim ljubši daljši zavoji. S titanskimi vložki, večplastno leseno sredico iz izjemno trdnega lesa, ki se nahaja tik ob stranski steni, in svojimi 69 mm širine pod čevlji spominjajo na zgradbo tekmovalnih smuči in z visoko zmogljivostjo poskrbijo za popoln užitek na belih strminah.

 

Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm

Geometrija smuči: 114-69-97 mm (180 cm)

Radij: 19,4 m (180 cm)

Vezi: rMotion 12 GW

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Völkl Racetiger GS z velikim radijem so namenjene odličnim rekreativcem. Visoko zmogljivost smuči dosegajo po zaslugi naprednih in edinstvenih tehnologij, s katerimi so smuči zasnovane. Speedwall Multilayer Woodcore konstrukcijo sestavlja kombinacija lahkega in trdnega lesa, ki poteka po vsej dolžini in poskrbi za pravo razmerje med trdoto smuči in njihovo vodljivostjo. Plast mehkejšega lesa na sredini sendvič konstrukcije je iz obeh strani obdana s plastjo izredno trdnega lesa, ki poskrbi za takojšen prenos moči na sosednjo zaključno stranico Sidewall in pripomore k boljšemu oprijemu robnika. Lahkost mehkejšega lesa v jedru pa poskrbi za boljšo vodljivost, živahnost in nižjo težo smuči. Full Sidewall s transka stena vzdolž celotne dolžine smuči je zadolžena za direkten in učinkovit prenos energije. V primerjavi s klasično konstrukcijo s steklenimi vstavki 3-dimenzionalna Völklova izpopolnjena 3D Glass konstrukcija vstavlja steklo na več mestih v smučeh v različnih legah. Plosko steklo pod vezjo naredi center smuči mehkejši, steklo ob strani daje dodatno oporo za boljši oprijem robnikov na ledenih podlagah, zaradi vertikalno nameščenega stekla v konici in na repu pa smuči dosegajo večjo odzivnost za hitrejše menjave robnikov. Naslednja edinstvena iznajdba pri Völklov  je UVO 3D vrtljivi dušilec vibracij, pričvrsten na zgornji del smuči. Njegova funkcija je zmanjševanje tresljajev, ki nastajajo ob smučanju, z namenom, da je vožnja bolj gladka in smuči ostajajo na robnikih. Vibracije zmanjšuje v vse smeri po celotni dolžini smuči. Zaradi blaženja tresljajev v vodoravni smeri se ustvarja pritisk na konico smuči občutno hitreje in tudi za prehod iz robnika na robnik je potrebno manj časa. Učinek delovanja v vertikalni smeri pa se kaže v manjših amplitudah vibracij in doseganju nove stopnje zanesljivosti pri ekstremnih nagibih robnika. Oznaka smuči Powered by Titanium razkriva prisotnost titana v konstrukciji, ki ojača smuči na mestu podložne plošče vezi, poskrbi za večjo zmogljivost robnikov, dinamičnost, okretnost in odzivnost smuči, kar še posebej občutijo smučarji s hitrim in agresivnejšim smučanjem. Konice smuči so lahke in močne karbonske zgradbe. Drsna ploskev P-Tex 4504 je skupna vsem najboljšim Völklovim smučem. Odlikuje jo odpornost in lastnost dobrega drsenja.

Po namenu jih uvrščamo med Race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za boljše smučarje, ki pričakujejo več od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 114 mm (180 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 69 (180 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 97 mm (180 cm)
 • Radij: 19,4 m (180 cm)
 • Vezi: rMotion2
 • Namen: Race
 • Speedwall Multilayer Woodcore lesena sendvič konstrukcija
 • Full Sidewall stranska stranica za nadzor nad smučmi
 • Powered by Titanium vključenost titana v konstrukcijo
 • 3D Glass stekleni vstavki v konstrukciji
 • UVO 3D dušilec vibracij
 • P-Tex 4504 drsna ploskev
 • Karbonska konica smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Velikost

175

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Völkl Racetiger GS + vezi Rmotion 12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sixteen − seven =