Smuči Smuči Völkl Deacon 74 + vezi Rmotion2 12 GW

Völkl

Smuči Völkl Deacon 74 + vezi Rmotion2 12 GW

629,99

Namesto: 899,99

Smuči Völkl Deacon 74 odlikujejo najboljše tehnologije pri Völklu v kombinaciji s širšo geometrijo, ki poskrbi, da so smuči primerne za uporabo v vseh snežnih razmerah. Konkurenčne smuči v kombinaciji z igrivim konceptom in srednjim radijem zagotavljajo energične zavoje, izpeljane z maksimalno kreativnostjo.

 

Dolžine: 163, 168, 173, 178 cm

Geometrija smuči: 125-74-104 mm (168 cm)

Radij: 15 m (168 cm)

Vezi: rMotion2 12 GW

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Völkl Deacon 74 s srednjim radijem so namenjene odličnim rekreativcem. Visoko zmogljivost smuči dosegajo po zaslugi naprednih in edinstvenih tehnologij, s katerimi so smuči zasnovane. Speedwall Multilayer Woodcore konstrukcijo sestavlja kombinacija lahkega in trdnega lesa, ki poteka po vsej dolžini, poskrbi za pravo razmerje med trdoto smuči in njihovo vodljivostjo. Plast mehkejšega lesa na sredini sendvič konstrukcije je iz obeh strani obdana s plastjo izredno trdnega lesa, ki poskrbi za takojšen prenos moči na sosednjo zaključno Sidewall stranico in pripomore k boljšemu oprijemu robnika. Lahkost mehkejšega lesa v jedru smuči pa poskrbi za boljšo vodljivost, živahnost in nižjo težo. Full Sidewall stranska stena vzdolž celotne dolžine smuči je zadolžena za direkten in učinkovit prenos energije. V primerjavi s klasično konstrukcijo s steklenimi vstavki 3-dimenzionalna Völklova izpopolnjena 3D Glass konstrukcija vstavlja steklo na več mestih v smučeh v različnih legah. Plosko steklo pod vezjo naredi center smuči mehkejši, steklo ob strani daje dodatno oporo za boljši oprijem robnikov na ledenih podlagah, zaradi vertikalno nameščenega stekla v konici in na repu pa smuči dosegajo večjo odzivnost za hitrejše menjave robnikov. Naslednja edinstvena iznajdba pri Völkl uje UVO 3D vrtljivi dušilec vibracij, pričvrsten na zgornji del smuči. Njegova funkcija je zmanjševanje tresljajev, ki nastajajo ob smučanju, z namenom, da je vožnja bolj gladka in smuči ostajajo na robnikih. Vibracije zmanjšuje v vse smeri po celotni dolžini smuči. Zaradi blaženja tresljajev v vodoravni smeri se ustvarja pritisk na konico smuči občutno hitreje, hitrejše je tudi prehajanje iz robnika na robnik. Učinek delovanja v vertikalni smeri se kaže v manjših amplitudah vibracij in doseganju nove stopnje zanesljivosti pri ekstremnih nagibih robnika. Oznaka smuči Powered by Titanium razkriva prisotnost titana v konstrukciji, ki ojača smuči na mestu podložne plošče vezi, poskrbi za večjo zmogljivost robnikov, dinamičnost, okretnost in odzivnost smuči, kar še posebej občutijo smučarji s hitrim in agresivnejšim smučanjem. Konice smuči so lahke in močne karbonske zgradbe. Drsna ploskevP-Tex 4504 je skupna vsem najboljšim Völklovim smučem. Odlikuje jo odpornost in lastnost dobrega drsenja.

Kot All-round smuči so Deacon 74 najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot Race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 163, 168, 173, 178 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 125 mm (168 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 74 mm (168 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 104 mm (168 cm)
 • Radij: 15 m (168 cm)
 • Vezi: rMotion2 12 GW
 • Namen: All round
 • Speedwall Multilayer Woodcore lesena sendvič konstrukcija
 • Full Sidewall stranska stranica za nadzor nad smučmi
 • Powered by Titanium vključenost sloja iz titana v konstrukcijo
 • 3D Glass stekleni vstavki v konstrukciji
 • UVO 3D dušilec vibracij
 • P-Tex 4504 drsna ploskev

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Velikost

168, 173

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Völkl Deacon 74 + vezi Rmotion2 12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja