Smuči Smuči Head SupeRShape e-Magnum SW + vezi PRD12 GW
Akcija!

Head

Smuči Head SupeRShape e-Magnum SW + vezi PRD12 GW

637,49

Namesto: 849,99

Smuči Head SupeRShape e-Magnum + PRD 12 GW zaradi univerzalnosti, suverenosti na vseh terenih in enostavnega upravljanja navdušujejo različne smučarje. Zaradi širše zasnove pod vezmi lahko z njimi kdaj zapeljete tudi izven urejenih prog. Model sezone 2021 je še izboljšan z inovacijo Heada, sistemom blaženja vibracij, ki dela smuči stabilnejše in omogoča tekočo smuko s smučanjem na najvišji ravni ves dan.

Dolžina: 170 cm

Geometrija smuči: 129-72-111 mm (170 cm)

Radij: 13,1 m (170 cm)

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Head SupeRShape e-Magnum + PRD 12 GW s srednjim radijem so okretne smuči, ki se lahko povsem prilagodijo vašemu tempu, naj bodo to krajši ali daljši zavoji. Moč in zmogljivost sta rezultat Graphene WC Sandwich Cap zgradbe. Sofisticirano konstrukcijo namreč poleg klasičnih materialov gradi grafen – najtanjši in najtrši poznan material na svetu. Uravnotežena mešanica lahkega grafena in dodatnih slojev titana ustvarja izjemno okretne in odzivne smuči s prvovrstno zmogljivostjo. Po zaslugi naprednih tehnik, ki sodelujejo pri izdelavi, smuči zagotavljajo neverjetno stabilnost, tekoče vožnje in brezkompromisen oprijem robnika tudi v najzahtevnejših pogojih. Headove najboljše smuči sezone 2021 so zasnovane z edinstvenim elektronskim sistemom blaženja vibracij EMC, ki predstavlja vrhunec novih smuči in je edini tak sistem na svetu. Sistem zmanjšuje negativne vibracije, da lahko od smuči v vsakem trenutku pričakujete povsem tekoče vožnje z izjemnim oprijemom robnikov tudi v najzahtevnejših pogojih. Ko se smučka upogne in zavibrira, sistem pretvori energijo in jo uporabi za absorpcijo negativnih vibracij za bolj tekoče in stabilne smuči, ki jim lahko povsem zaupate in se osredotočite le na svojo vožnjo. Za odlične sposobnosti drsenja imajo smuči RD Race Structured UHM C drsno ploskev. Zasnovanost z ERA 3.0 S, tehnološko kombinacijo radija in oblike smuči, zagotavlja boljši oprijem robnika po vsej dolžini od repa do konice, idealno razmerje camberja in rockerja za dobro vodljivost smuči vseh smučarjev ter poveča njihovo učinkovitost na mehkem snegu, ob tem pa še poskrbi za manj vibracij in večjo stabilnost.

SupeRShape e-Magnum so all-round smuči in zato najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 149, 156, 163, 170, 177 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 129 mm (170 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 72 mm (170 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 111 mm (170 cm)
 • Radij: 13,1 m (170 cm)
 • Vezi: PRD 12 GW
 • Podložna plošča: Superflex PR Base low
 • Namen: All-round
 • Graphene WC Sandwich Cap konstrukcija
 • EMC – Energy Management Circuit nov elektronski sistem za dušenje negativnih vibracij, rezultat česar je stabilnejša ter harmonična smučka, tekoča vožnja in hitrejša prilagoditev smuči terenu
 • RD Race Structured UHM C Base drsna ploskev
 • Speed Rocker profil smuči
 • ERA 3.0 S kombinacija tehnologij in oblike smuči, da so smuči vodljive, stabilne in imajo dober oprijem robnikov

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Head SupeRShape e-Magnum SW + vezi PRD12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

four + 13 =