Smuči Smuči Stöckli WRT ST Speed + vezi NSP12
Akcija!

Stöckli

Smuči Stöckli WRT ST Speed + vezi NSP12

937,49

Namesto: 1.249,99

Smuči Stöckli Laser WRT ST so tekmovalno zgrajene smuči, ki z vmesnim radijem združujejo moč slalomskih in veleslalomskih smuči. Z novo tehnologijo dosegajo večjo stabilnost in natančnost kot kadarkoli prej.

 

Dolžin: 165 cm

Geometrija smuči: 118-66-100 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 14,8 m (172 cm)

Vezi: NSP12

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Stöckli Laser WRT ST so vrhunske smuči, ki svojo konkurenčnost in visoko zmogljivost dosegajo s kombinacijo izjemnih tehnologij. Karbonsko kontrolirano vodenje smuči CSC je tehnologija, ki se uspešno uporablja v svetovnem pokalu alpskega smučanja. Smuči imajo na sprednjem delu vgrajeno karbonsko ojačitev, ki je lepljena na vsakem koncu. Karbonski laminat se ravno prav upogiba, zato smuči ohranijo vse svoje odlične lastnosti. Ob močnih silah karbonski laminat sprošča svojo napetost na koncih, kjer je lepljen, kar se odraža v manjšem sploščenju materiala na snegu. Ojačitev poskrbi za stabilnost in odličen nadzor tudi v težkih pogojih, pri tem pa ne otežuje zavijanja. Zaradi tehnologije Full Edge Contact so smuči so na vrhu širše, da je kontaktna dolžina robnikov s podlago daljša. Tako je začetek zavoja lažji in hitrejši, izboljšan pa je tudi oprijem v zavoju. Širši in trdni kovinski robniki Solid Metal Edge, ki jih je Stöckli začel vključevati v vse svoje modele smuči, podaljšajo njihovo življenjsko dobo in dopuščajo več brušenj. Izjemno robustni materiali in premišljen dizajn ščitijo površino smuči pred praskami in poškodbami. Smuči so zgrajene s sendvič konstrukcijo, ki predstavlja sestavljenost po posameznih slojih, kjer je vsak sloj pod pritiskom zlepljen skupaj. Ta uveljavljen način sestave sodobnih smuči gradi vzdržljivo konstrukcijo, ki zagotavlja optimalen prenos moči in natančnost smuči.

Laser WRT ST sodi v World Cup FIS kategorijo tekmovalnih smuči za svetovni pokal. Te so najbolj stabilne strukture in po zgradbi najtrše. Namenjene so tekmovalcem in tistim, ki tekmujejo na poligonih.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 162, 172, 180 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 118 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 66 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 100 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 14,8 m (172 cm)
 • Vezi: NSP12
 • Namen: World Cup – FIS Race
 • Carbon Streering Control tehnologija za karbonsko kontrolirano vodene smuči
 • Full Edge Contact tehnologija za večji oprijem robnika na vrhu smuči
 • Solid Metal Edge robnik
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

165

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Stöckli WRT ST Speed + vezi NSP12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × four =