Smuči Smuči Stöckli Laser SX Freeflex + vezi MC12
Akcija!

Stöckli

Smuči Stöckli Laser SX Freeflex + vezi MC12

862,49

Namesto: 1.149,99

Smuči Stöckli Laser SX so visokozmogljive univerzalne smuči, opremljene z odličnimi tehnologijami. Z njimi ne boste doživeli slabega smučarskega dne, saj se prilagajajo vašim željam in razmeram po zaslugi Turtle Shell tehnologije. Ta omogoča udobno vožnjo ne glede na to, ali se odločite za bolj sproščene ali agresivne zavoje, izpeljane v srednjem ali širokem hodniku.

 

Dolžine: 149, 157, 165, 173, 181 cm

Geometrija smuči: 119-70-99 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 14,4 m (165 cm)

Vezi: MC12

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Stöckli Laser SX s srednjim radijem so namenjene smučarjem, ki ne sklepajo kompromisov med dolgimi in kratkimi zavoji ter si ob zareznih zavojih z več napora kdaj zaželijo tudi bolj sproščenega smučanja.

Zaradi Adaptive Contact Lenght tehnologije imajo smuči večji stranski kot, kar poveča tudi površino robnika, ki je v stiku s snegom, zato sta oprijem in stabilnost med zavoji večja. Smuči ohranjajo igriv značaj, a pri tem ne izgubljajo na stabilnosti. Širši in trdni kovinski robniki Solid Metal Edge, ki jih je Stöckli začel vključevati v vse svoje modele smuči, podaljšajo življenjsko dobo smuči in dopuščajo več brušenj. Izjemno robustni materiali in premišljen dizajn ščitijo površino smuči pred praskami in poškodbami. Rahlo valovita Turtle Grip površina smuči je novost vseh Laser X modelov. Tekstura ustvarja površino, ki dizajnu daje elegantni videz. Robustna zgornja plast je cenjena pri izposojevalcih smuči, prijetnost na dotik in privabljanje pogledov pa bosta navdušila tudi vsakega lastnika teh smuči. Smuči so zasnovane z Rocker Tail profilom – podaljšanim rockerjem pri repu z bolj ravnim radijem. Prednost takega profila je manjši stik robnika s snegom, kar dela smuči bolj igrive in dopušča več napak pri izhodu iz zavoja. Svojo univerzalnost smuči dosegajo s Turtle Shell tehnologijo, ki prilagaja karakteristiko smuči glede na potrebe. Zareze v titanovi plasti omogočajo torzijsko nevtralnost pri smučanju z manj napora na položnejših terenih pri nizki hitrosti, medtem ko se stisnejo skupaj in zablokirajo pri agresivnejšem smučanju na zahtevnih pobočjih pri višji hitrosti, da so smuči stabilne, vožnje pa bolj mirne in varne.

Laser SX so race smuči, saj gre za najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 149, 157, 165, 173, 181 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 119 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 70 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 99 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 14,4 m (165 cm)
 • Vezi:
 • Namen: Race
 • Adaptive Contact Lenght tehnologija za večji stranski kot
 • Solid Metal Edge robnik
 • Turtle Grip površina smuči
 • Tail Rocker profil smuči s podaljšanim rockerjem pri repu
 • Turtle Shell tehnologija z zarezami v titanovi plasti
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Velikost

170

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Stöckli Laser SX Freeflex + vezi MC12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

17 − 13 =