Smuči Smuči Stöckli Laser SL MC Freeflex D20 + vezi MC 12

Stöckli

Smuči Stöckli Laser SL MC Freeflex D20 + vezi MC 12

1.149,99

Smuči Stöckli Laser SL so prototip tekmovalnih slalomskih smuči, ki združujejo dinamičnost kratkih do sprednje dolgih zavojev z brezkompromisnim zarezovanjem in ustvarjajo popoln material za zahtevne mojstre slaloma.

 

Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm

Geometrija smuči: 120-66-97 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 12,7 (160 cm)

Vezi: MC 12 s plato MC Freeflex D20

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Stöckli Laser SL zaradi natančnega vodenja z Vario Racing tehnologijo in izjemne sposobnosti zarezovanja tudi na najbolj strmih progah veljajo za slalomskega specialista. Vario Racing tehnologija, ki se uporablja tudi v svetovnem pokalu, poskrbi za precizno vodenje smuči v zavoj. Gre za plast titana med zgornjimi plastmi smuči, ki je na vrhu in pri repu smuči tanjša, njene prednosti pa se kažejo v izboljšanem nadzoru in natančnosti ter bolj direktnemu in skladnemu vhodu v zavoj. Smuči so na vrhu zasnovane širše, kar podaljša kontaktno dolžino robnikov s podlago. Full Edge Contact tehnologija tako izboljša oprijem v zavoju in poskrbi za lažji in hitrejši začetek zavoja.Širši in trdni kovinski robniki Solid Metal Edge, ki jih je Stöckli začel vključevati v vse svoje modele smuči, podaljšajo življenjsko dobo smuči in dopuščajo več brušenj. Zgornja plast 3.0 Top Sheet Structure je sestavljena iz treh različnih tekstur, kar daje smučem edinstven, eleganten in športni videz. Z dovršeno zgornjo plastjo so smuči trpežne in bolj odporne na praske. Zgrajene so po posameznih slojih, kar imenujemo sendvič konstrukcija. Ta uveljavljen način sestave sodobnih smuči gradi vzdržljivo konstrukcijo, ki zagotavlja optimalen prenos moči in natančnost smuči. Posebnost Laser SL smuči pa je posebej prilagojena konstrukcija posamezni dolžini smuči. S tem so optimizirali zgradbo smuči in znižali težo krajših smuči.

Laser SL sodijo med race smuči, saj gre za najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so najboljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 120 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 66 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 97 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 12,7 m (160 cm)
 • Vezi: MC 12 s plato MC Freeflex D20
 • Namen: Race
 • Full Edge Contact tehnologija za večji oprijem robnika na vrhu smuči
 • Solid Metal Edge robnik
 • Optimizirana zgradba smuči glede na dolžino
 • 3-slojna zgornja plast 3.0 Top Sheet Structure
 • Vario Racing Technology prilagoditev debeline titanove plasti za večji nadzor in direktni vhod v zavoj
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

155, 160, 165, 170

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Stöckli Laser SL MC Freeflex D20 + vezi MC 12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two × three =