Smuči Smuči Stöckli Laser SC Flat MC Freeflex D20 + vezi MC12

Smuči Stöckli Laser SC Flat MC Freeflex D20 + vezi MC12

1.149,99

Smuči Stöckli Laser SC so visokozmogljive smuči, zasnovane za širok spekter uporabe – strme proge, položne strmine, trdo podlago, mehek sneg, vožnje po robu zmogljivosti in umirjene spuste. Zagotavljajo maksimalno zabavo, ob tem pa premorejo številne tehnološke značilnosti, kar ohranja visok nivo njihove zmogljivosti.

 

Dolžine: 149, 156, 163, 170, 177 cm

Geometrija smuči: 123-72-104 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 13,5 m (163 cm)

Vezi: MC12

Počisti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 119148-0 Kategoriji: ,

Opis

Smuči Stöckli Laser SC so univerzalne smuči, ki se zaradi nabora odličnih tehnologij odrežejo v vsaki situaciji. Pri vrhu imajo širšo obliko, kar podaljša kontaktno dolžino robnikov s podlago. Full Edge Contact tehnologija tako izboljša oprijem v zavoju in poskrbi za lažji in hitrejši začetek zavoja. Širši in trdni kovinski robniki Solid Metal Edge, ki jih je Stöckli začel vključevati v vse svoje modele smuči, podaljšajo življenjsko dobo smuči in dopuščajo več brušenj. Izjemno robustni materiali in premišljen dizajn ščitijo smuči pred praskami in poškodbami. Zgornjo plast 3.0 Top Sheet Structure sestavljajo tri različne teksture, kar daje smučem edinstven, eleganten in športni videz. Z dovršeno zgornjo plastjo so smuči trpežne in bolj odporne na praske. Smuči imajo sendvič konstrukcijo in so sestavljene po posameznih slojih, kjer je vsak sloj pod pritiskom zlepljen skupaj. Ta uveljavljen način sestave smuči gradi vzdržljivo konstrukcijo, ki zagotavlja optimalen prenos moči in natančnost. Konstrukcije Laser SC smuči različnih dolžin se razlikujejo, saj so prilagojene vsaki dolžini posebej, s čimer so optimizirali zgradbo smuči in znižali težo krajših smuči. Smuči po zaslugi Torsion Racing tehnologije izboljšujejo vašo tehniko zavoja in poskrbijo, da ohranjate svojo energijo in smučate z manj napora. Titanove plasti imajo namreč na konici in pri repu vzdolžno režo, ki pripomore k večjemu nadzoru in odpuščanju napak, saj smuči niso tako agresivne pri začetku in na koncu zavoja.

Laser SC sodijo med race smuči, saj gre za najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 149, 156, 163, 170, 177cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 123 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 72 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 104 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 13,5 m (163 cm)
 • Vezi: MC12
 • Namen: Race
 • Full Edge Contact tehnologija za večji oprijem robnika na vrhu smuči
 • Solid Metal Edge robnik
 • Optimizirana zgradba smuči glede na dolžino
 • 3-slojna zgornja plast 3.0 Top Sheet Structure
 • Torsion Racing tehnologija z zarezano titanovo plastjo za več kontrole in tolerance
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Velikost

156, 163, 170, 177

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.