Smuči Smuči Stöckli Laser GS SRT Carbon D20 + vezi SRT 12

Stöckli

Smuči Stöckli Laser GS SRT Carbon D20 + vezi SRT 12

1.349,99

Smuči Stöckli Laser GS so prototip tekmovalnih veleslalomskih smuči, ki so jim prilagojene tako po radiju kot po trdoti. Izdelane so za dolge do srednje dolge zavoje ter hitrost. V zavojih so natančne, poskrbijo za dober nadzor in maksimalne pospeške med vijuganjem.

 

Dolžine: 165, 170, 175, 180, 185 cm

Geometrija smuči: 118-68-97 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 17,1 m (175 cm)

Vezi: SRT 12

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Stöckli Laser GS v svoji zasnovi združujejo obsežno znanje in izkušnje, pridobljene v svetovnem pokalu, in so ustvarjene za hitrost, preciznost in široke zavoje. Za natančno vodenje v zavoj poskrbi Vario Racing tehnologija, ki se je tudi v tekmovalnem svetu smučanja izkazala kot izredno učinkovita. Gre za plast titana med zgornjimi plastmi smuči, ki je na vrhu in pri repu smuči tanjša, njene prednosti pa se kažejo v izboljšanem nadzoru in natančnosti ter bolj direktnemu in skladnemu začetku zavoja. Zaradi tehnologije Full Edge Contact so smuči na vrhu širše, da je kontaktna dolžina robnikov s podlago daljša. Tako je začetek zavoja lažji in hitrejši, izboljšan pa je tudi oprijem v zavoju. Širši in trdni kovinski robniki Solid Metal Edge, ki jih je Stöckli začel vključevati v vse svoje modele smuči, podaljšajo njihovo življenjsko dobo in dopuščajo več brušenj. Izjemno robustni materiali in premišljen dizajn ščitijo površino smuči pred praskami in poškodbami. Smuči so zgrajene s sendvič konstrukcijo po posameznih slojih. Ta uveljavljen način sestave sodobnih smuči gradi vzdržljivo konstrukcijo, ki zagotavlja optimalen prenos moči in natančnost smuči. Posebnost Laser GS smuči pa je posebej prilagojena konstrukcija posamezni dolžini smuči. S tem so optimizirali zgradbo smuči in znižali težo krajših smuči. Zgornja plast 3.0 Top Sheet Structure je sestavljena iz treh različnih tekstur, kar daje smučem edinstven, eleganten in športni videz. Z dovršeno zgornjo plastjo so smuči trpežne in bolj odporne na praske, hkrati pa privabljajo poglede.

Po namenu so Laser GS race smuči, saj gre za najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so najboljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 165, 170, 175, 180, 185 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 118 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 97 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 17,1 m (175 cm)
 • Vezi: SRT 12
 • Namen: Race
 • Full Edge Contact tehnologija za večji oprijem robnika na vrhu smuči
 • Solid Metal Edge robnik
 • Optimizirana zgradba smuči glede na dolžino
 • 3-slojna zgornja plast 3.0 Top Sheet Structure
 • Vario Racing Technology prilagoditev debeline titanove plasti za večji nadzor in direktni vhod v zavoj
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

170, 175, 180, 185

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Stöckli Laser GS SRT Carbon D20 + vezi SRT 12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja