Smuči Smuči Stöckli Laser GS SRT Speed D20 + vezi SRT 12

Smuči Stöckli Laser GS SRT Speed D20 + vezi SRT 12

1.349,99

Smuči Stöckli Laser GS SRT Speed D20 + vezi SRT 12 so prototip tekmovalnih veleslalomskih smuči, ki se jim približajo tako po radiju kot po zmogljivostih. Izdelane so za hitrost in dolge do srednje dolge zavoje. Med vožnjo so natančne in poskrbijo za dober nadzor ter maksimalne pospeške.

Dolžine: 175, 180

Geometrija smuči: 118-68-97 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 17,1 m (175 cm)

Vezi: SRT 12

Vse Stöckli smuči so dobavljive v različnih kombinacijah podložnih plošč in vezi.

Počisti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 123702-0 Kategoriji: ,

Opis

Smuči Stöckli Laser GS SRT Speed D20 + vezi SRT 12 v svoji zasnovi združujejo obsežno znanje in izkušnje, pridobljene v svetovnem pokalu, in so ustvarjene za hitrost, preciznost in široke zavoje. Letošnji model je z novima tehnologijama Flex Torsion Control in Carbon Steering Control pripravljen na še boljše odzive na strminah. Flex Torsion Control tehnologija v konstrukcijo vnaša posebne zareze na konici in repu smuči. Tako so smuči pri koncih mehkejše in se enostavneje upognejo, zaradi česar so vhodi v zavoj enostavnejši, pri prehajanju med zavoji so smuči bolj okretne, smučar pa ima med vodenjem smuči popoln nadzor. Tehnologija Carbon Steering Control temelji na karbonski ojačitvi, vgrajeni na sprednjem delu smuči, ki se uspešno uporablja pri FIS smučeh svetovnega pokala. Karbonski laminat se ravno prav upogiba, zato smuči ohranijo vse svoje odlične lastnosti. Ob močnih silah sprošča svojo napetost na koncih, kjer je lepljen, kar se odraža v manjšem sploščenju materiala na snegu. Ojačitev poskrbi za stabilnost in mirne vožnje z odličnim nadzorom tudi pri visoki hitrosti, pri tem pa ne otežuje zavijanja. Za daljšo kontaktno dolžino robnikov s podlago sta konica in rep širša. Tako je začetek zavoja lažji in hitrejši, izboljšan pa je tudi oprijem v zavoju. Širši in trdni kovinski robniki Solid Metal Edge, ki jih je Stöckli začel vključevati v vse svoje modele smuči, podaljšajo njihovo življenjsko dobo in dopuščajo več brušenj. Izjemno robustni materiali in premišljen dizajn ščitijo površino smuči pred praskami in poškodbami. Smuči so zgrajene s sendvič konstrukcijo po posameznih slojihs polno bočno stranico ob strani. Ta uveljavljen način sestave sodobnih smuči gradi vzdržljivo konstrukcijo, ki zagotavlja optimalen prenos moči in natančnost smuči. Posebnost Laser GS smuči je posebej prilagojena konstrukcija posamezni dolžini smuči. S tem so optimizirali zgradbo smuči in znižali težo krajših smuči.  

Po namenu so Laser GS race smuči, saj gre za najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so najboljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 175, 180 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 118 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 97 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 17,1 m (175 cm)
 • Vezi: WRT 12 FF
 • Podložna plošča: SRT Speed D20
 • Namen: Race
 • Flex Torsion Control vzdolžne in prečne zareze na obeh koncih smuči za več okretnosti, nadzora in lažje začetke zavoja
 • Carbon Steering Control konstrukcija s karbonom za kontrolirano vodenje smuči, stabilnost in tekoče vožnje tudi pri visoki hitrosti
 • Full Edge Contact širša konica in rep za boljši oprijem robnika
 • Solid Metal Edge robnik
 • Optimizirana zgradba smuči glede na dolžino
 • Sandwich Sidewall Technology sendvič konstrukcija smuči z bočno stranico

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

175, 180

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.