Smuči Smuči Stöckli Laser CX Speed + vezi NSP12
Akcija!

Stöckli

Smuči Stöckli Laser CX Speed + vezi NSP12

937,49

Namesto: 1.249,99

Smuči Stöckli Laser CX so visokozmogljive univerzalne smuči, zasnovane s številnimi Stöcklijevimi vrhunskimi tehnologijami. Z novo lahko konstrukcijo so smuči bolj okretne in ponujajo več zabave z manj napora. Spremenjena oblika poskrbi, da so smuči lažje vodljive in bolj živahne, zato so krajši zavoji z njimi pravi užitek.

 

Dolžine: 149, 156, 163, 170, 177 cm

Geometrija smuči: 122-69-101 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 12,8 m (163 cm)

Vezi: NSP12

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Stöckli Laser CX s kratkim radijem so namenjene ljubiteljem srednjih in bolj kratkih zavojev. Za dodatno igrivost in izboljšano vodljivost smuči so pri Stöckliju prenovili njihovo obliko in najširši del smuči premaknili bolj proti koncu, repu pa so dodali Rocker Tail profil – podaljšan rocker z bolj ravnim radijem. Prednost takega profila je manjši stik robnika s snegom, kar dela smuči bolj igrive in dopušča več napak pri izhodu iz zavoja. Novost Laser CX modela je Light Core sredica smuči, ki je izdelana iz posebne vrste lahkega lesa, zato so smuči lažje in bolj dinamične od prejšnjega modela, a še vedno zelo vzdržljive. Light različica Solid Metal Edge (SME) robnika zniža težo smučem, saj ni tako globoko vgrajen v smuči in je pritrjen nekoliko drugače, sicer pa ohranja enako debelino kot osnovna SME verzija. SME Light robnik odlikuje daljša življenjska doba kot jo imajo običajni robniki. Zaradi Adaptive Contact Lenght tehnologije imajo smuči večji stranski kot, kar poveča tudi površino robnika, ki je v stiku s snegom, zato sta oprijem in stabilnost med zavoji večja. Smuči ohranjajo igriv značaj, a pri tem ne izgubljajo na stabilnosti. Rahlo valovita Turtle Grip površina smuči je novost vseh Laser X modelov. Tekstura ustvarja površino, ki dizajnu daje elegantni videz. Robustna zgornja plast z grafiko je cenjena pri izposojevalcih smuči, prijetnost na dotik in privabljanje pogledov pa bo navdušila tudi vsakega lastnika teh smuči. Svojo univerzalnost smuči dosegajo s Turtle Shelltehnologijo, ki prilagaja karakteristiko smuči glede na potrebe. Zareze v titanovi plasti namreč omogočajo torzijsko nevtralnost pri smučanju z manj napora na položnejših terenih pri nizki hitrosti, medtem ko se stisnejo skupaj in zablokirajo pri agresivnejšem smučanju na zahtevnih pobočjih pri višji hitrosti, da so smuči stabilne, vožnje pa bolj mirne in varne.

Laser CX race smuči sodijo v najboljši razred trgovinskih zmuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 149, 156, 163, 170, 177 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 122 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 69 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 101 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 12,8 m (163 cm)
 • Vezi: NSP12
 • Namen: Race
 • Adaptive Contact Lenght tehnologija za večji stranski kot
 • Light Core lahka sredica
 • Solid Metal Edge Light robnik
 • Turtle Grip površina smuči
 • Tail Rocker profil smuči s podaljšanim rockerjem pri repu
 • Turtle Shell tehnologija z zarezami v titanovi plasti
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Velikost

177

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Stöckli Laser CX Speed + vezi NSP12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × 2 =