Smuči Smuči Stöckli Laser AR + vezi DXM 13

Stöckli

Smuči Stöckli Laser AR + vezi DXM 13

1.149,99

Smuči Stöckli Laser AR s srednjim radijem so izvrstne v vseh razmerah, naj bodo to razrite proge ali pa ledeni tereni. Igriv značaj, elegantni prehodi in optimalni oprijem so rezultat širšega zgornjega dela smuči v kombinaciji z rahlim rocker profilom na repu smuči.

 

Dolžine: 154, 161, 168, 175, 182 cm

Geometrija smuči: 130-83-112 mm (pri vseh dolžinah)

Radij: 15,1 m (168 cm)

Vezi: DXM 13

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Stöckli Laser AR odlikujejo robniki, lahko jedro ter prilagojena geometrija, zato se dobro odrežejo tako na utrjenih podlagah kot tudi med kupi snega in v celcu. Zaradi svoje vsestranskosti so tako primerne tudi za tiste, ki v celoti izkoristijo smučarski dan in bi radi uživali tudi med vožnjami na popoldanskem snegu ali pa kdaj zapeljejo še izven urejenih prog.

Zaradi Adaptive Contact Lenght tehnologije imajo smuči večji stranski kot, kar poveča tudi površino robnika, ki je v stiku s snegom, zato sta oprijem in stabilnost med zavoji večja. Smuči ohranjajo igriv značaj, a pri tem ne izgubljajo na stabilnosti. Na vrhu so zasnovane širše, kar podaljša kontaktno dolžino robnikov s podlago. Full Edge Contacttehnologija tako izboljša oprijem v zavoju in poskrbi za lažji in hitrejši začetek zavoja. Sredica smuči Light Core je izdelana iz posebne vrste lahkega lesa in poskrbi, da so smuči lažje in dinamične, a še vedno zelo vzdržljive. Za nižjo težo smuči poskrbi tudi Light različica Solid Metal Edge (SME) robnika, ki ni tako globoko vgrajen v smuči in je pritrjen nekoliko drugače, sicer pa ohranja enako debelino kot osnovna SME verzija. SME Light robnik odlikuje daljša življenjska doba kot jo imajo običajni robniki. Smuči so zasnovane z Rocker Tail profilom – podaljšanim rockerjem pri repu z bolj ravnim radijem. Prednost takega profila je manjši stik robnika s snegom, kar dela smuči bolj igrive in dopušča več napak pri izhodu iz zavoja. Smuči s Torsion Racing tehnologijo imajo v titanovi plasti pri konici in pri repu vzdolžno režo, kar pripomore k večjemu nadzoru in odpuščanju napak, saj smuči niso tako agresivne na začetku in na koncu zavoja. Tako boste ohranjali svojo energijo in smučali z manj napora, hkrati pa bo izboljšana vaša tehnika zavoja. Zgornjo plast 3.0 Top Sheet Structure sestavljajo tri različne teksture, kar daje smučem edinstven, eleganten in športni videz. Z dovršeno zgornjo plastjo so smuči trpežne in bolj odporne na praske.

Kot all mountain smuči so Laser AR vsestranske smuči, pri katerih se začne pojavljati rocker za dobro plovnost predvsem v južnem snegu, novozapadlem snegu ali kupih snega ob koncu smučarskega dneva. Dobro se odrežejo tudi na urejenih progah, kjer dosegajo približno 80 % zmogljivost all round smuči. Zaradi večje širine pod čevlji so primerne za smučarje z boljšim smučarskim znanjem in širšim položajem smuči, težje pa bodo z njimi upravljali smučarji s starejšo tehniko.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 154, 161, 168, 175, 182 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 130 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina smuči pod vezmi: 83 mm (pri vseh dolžinah)
 • Širina spodnjega dela smuči: 112 mm (pri vseh dolžinah)
 • Radij: 15,1 m (168 cm)
 • Vezi: DXM 13
 • Namen: All mountain
 • Adaptive Contact Lenght tehnologija za večji stranski kot
 • Full Edge Contact tehnologija za večji oprijem robnika na vrhu smuči
 • Light Core lahka sredica
 • Solid Metal Edge Light robniki
 • Tail Rocker profil smuči s podaljšanim rockerjem pri repu
 • 3-slojna zgornja plast 3.0 Top Sheet Structure
 • Torsion Racing tehnologija z zarezano titanovo plastjo za več kontrole in tolerance
 • Sendvič konstrukcija smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All mountain

Spol

Moški

Velikost

168, 175, 182

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Stöckli Laser AR + vezi DXM 13”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

16 − nine =