Smuči Smuči Salomon Qst Blank + kože
-25%

Smuči Salomon Qst Blank + kože

697,49

Namesto: 929,99

Smuči Salomon Qst Blank z ujemajočimi se kožami so premium freeski smuči, s katerimi si lahko vrhunski smučarji obetate samo nepozabna doživetja izven urejenih prog. S 112 mm pod vezmi so vaša popolna družba za smučanje v globokem snegu in skoke čez grbine.

 

Dolžine: 176, 186, 194 cm

Geometrija smuči: 138-112-127 mm (186 cm)

Radij: 17 m (186 cm)

Počisti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 122395-0 Kategoriji: ,

Opis

Smuči Salomon T Qst Blank + kože Skins z velikim radijem so najbolj napredne in igrive freeski smuči pri Salomonu. Izkažejo se na vsaki snežni površini, ki se znajde pod njimi – skočite skozi mehek sneg, puščajte zarezne sledi v trdi podlagi ali osvojite najbolj strme terene, smuči QST so tu za vas. Oblika zagotavlja živahnost in plovnost po površini snega, konstrukcija pa prinaša stabilnost, na katero se lahko vedno zanesete. Z 112 mm pod čevlji lahko brez težav smučate po celem snegu. Camber pod čevlji in zgodnji dvig konice in repa poskrbijo, da se prilagodite vsemu, kar vas čaka.

S svojo Full Sandwich Sidewalls konstrukcijo prispevajo k boljšemu oprijemu robnika in dobremu stiku smuči s snegom, kar se kaže v povečani stabilnosti in natančnosti.

Sestavlja jih edinstvena C/FX plast, ki se nahaja samo v konici in repu smuči in ne po celotni dolžini smuči, sestavljena iz prepletenih vlaken karbona in lanu. Karbonska vlakna ob nizki teži prinašajo izjemno moč in stabilnost, lan pa poveča stopnjo dušenja in absorpcije vibracij. Sestava je iznajdba podjetja Salomon.

Prilagojena oblika smuči, ki premakne najširšo točko nižje in podadaljša rocker, prinaša igrivost v vseh zavojih in ohranja zanesljivost. Oblika smuči s profilom z dvignjeno konico in repom smuči poskrbi za boljšo plovnost in vodljivost po pršiču in na mehki površini.

Leseno jedro Full Poplar Woodcore iz topolovine prinaša živahnost, stabilnost, ohranja stik s snegom in duši vibracije.

Double Sidewall tehnologija pod čevlji okrepi smuči z dvojno sendvič konstrukcijo, kar prinaša prenos moči in maksimalen oprijem robnika tudi na trdi podlagi.

QST Blank so freeski smuči, namenjene smučanju izven urejenih prog v celem snegu. To jim omogoča Twin Rocker na konici in repu, ki poskrbi, da se smuči dvignejo nad gladino snega, in pomaga pri spreminjanju smeri ter razbremenjevanju smuči ob koncu zavoja. Smučanje po urejenih progah s temi smučmi je oteženo zaradi manjše torzijske stabilnosti in rocker sistema, ki onemogoča, da bi bil večji del smuči v stiku s tlemi.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžina: 176, 186, 194 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 138 mm (186 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 112 mm (186 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 127 mm (186 cm)
 • Radij: 17 m (186 cm)
 • Kože: Qst Blank Skins
 • Namen: Freeski
 • Twin Rocker profil smuči z rockerjem na konici (26 %) in repu (22 %)
 • C/FX patentirana plast iz karbona in lanu za izjemno moč in stabilnost ob nizki teži, združeno z izboljšano sposobnostjo blaženja tresljajev in absorpcije vibracij
 • Full Sandwich Sidewall konstrukcija z bočno stranico za stabilne vožnje z zanesljivim oprijemom robnika
 • Double Sidewall bočna stranica omogoča maksimalen oprijem robnikov tudi na trdih podlagah
 • Full Poplar Woodcore leseno jedro
 • Glossy zgornja plast smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Unisex

Velikost

178, 186

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.