Smuči Smuči Salomon QST 99 + vezi S/lab Shift MNC
Akcija!

Salomon

Smuči Salomon QST 99 + vezi S/lab Shift MNC

621,49

Namesto: 1.129,99

Smuči Salomon QST 99 + S/LAB SHIFT MNC SH110 so namenjene freeride smučarjem, ki potrebujejo opremo za raznolike preizkušnje, ki jih čakajo na belih brežinah onkraj urejenih prog.

 

Dolžina: 188 cm

Geometrija smuči: 136-99-118 mm (174 cm)

Radij: 19 m (174 cm)

Vezi: S/LAB SHIFT MNC SH110

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Salomon QST 99 + S/LAB SHIFT MNC SH110 so izdelane pod okriljem QST, zdaj že legendarne serije Salomonovih freeride smuči, ki dobro opravijo z vsako snežno površino, ki se znajde pod njimi, saj gre za najbolj vsestransko linijo, kadarkoli ustvarjeno izpod rok Salomonovih inovacijskih mojstrov. Skočite skozi mehek sneg, puščajte sledi v trdi podlagi ali osvojite najbolj strme terene, smuči QST so tu za vas. Okretnost med premagovanjem popoldanskih grbin, moč med smučanjem po trdi podlagi in lahkotnost med smučanjem po pršiču bodo prepričale še tako zahtevnega ljubitelja raznolikih voženj.

S svojo Full Sandwich Sidewalls konstrukcijo prispevajo k boljšemu oprijemu robnika in dobremu stiku smuči s snegom, kar se kaže v povečani stabilnosti in natančnosti. Lesena lahka sredica Light Poplar Full Woodcore poskrbi za zmogljivost smuči, ob tem pa ohranja njihovo nizko težo. Ti Binding Reinforcement vstavek iz titana, vstavljen med oba robnika na mestu smuči pod čevlji, ojača smuči za doseganje čim večje moči in izboljšano zmogljivost na trdi snežni površini. Smučem je dodana ekskluzivna patentirana tehnologija Carbon Powered C/FX, nadgrajena s podvojeno vsebnostjo karbona in uravnotežena z bazaltom, za doseganje vrhunskih zmožnosti dušenja in absorpcij vibracij. Konice smuči so izboljšane z dodatkom Cork Dambplifier, trikrat bolj vpojne tehnologije od Koroyd, ki z uporabo plute poskrbi za boljšo okretnost smuči ter visoko stopnjo blaženja tresljajev ob nižji teži. Vzdolž celotne dolžine robnika in na kritičnih mestih smuči se nahaja Pulse Pad plast gume za izboljšan stik smuči s snegom za elegantnejšo in bolj mirno vožnjo. Poseben profil smuči poskrbi za njihovo živahnost, omogoča elegantnejše vstope v zavoj, boljšo plovnost in enostaven prenos iz enega na drug robnik.

Kot Freeski smuči so QST 99 namenjene smučanju izven urejenih prog v celem snegu. To jim omogoča rocker sistem, ki poskrbi, da se smuči dvignejo nad gladino snega, in pomaga pri spreminjanju smeri ter razbremenjevanju smuči ob koncu zavoja. Smučanje po urejenih progah s temi smučmi je oteženo zaradi manjše torzijske stabilnosti in rocker sistema, ki onemogoča, da bi bil večji del smuči v stiku s tlemi.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžina: 167, 174, 181, 188 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 137 mm (174 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 106 mm (174 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 123 mm (174 cm)
 • Radij: 17 m (174 cm)
 • Vezi: S/LAB SHIFT MNC SH 110
 • Namen: Freeski
 • All Terrain Rocker profil smuči
 • Light Poplar Full Woodcore sredica smuči
 • Ti Binding Reinforcement ojačitev iz titana
 • Pulse Pad sloj iz gume na določenih mestih in ob robniku za bolj mirno vožnjo
 • Full Sandwich Sidewalls konstrukcija za stabilnost in natančnost
 • Carbon Powered C/FX in Cork Damplifier tehnologiji za blaženje tresljajev
 • Zaključna zaščita na repih smuči za večjo trajnost

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Unisex

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Salomon QST 99 + vezi S/lab Shift MNC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ten + three =