Smuči Smuči Salomon QST 118 + vezi S/LAB SHIFT MNC SH120
Akcija!

Salomon

Smuči Salomon QST 118 + vezi S/LAB SHIFT MNC SH120

766,99

Namesto: 1.179,99

Smuči Salomon QST 118 + S/LAB SHIFT MNC SH120 bodo tako vaše smučarske sposobnosti kot dogodivščine na snegu dvignili na višji nivo. Imetnice najširše zasnove QST modelov so najboljša družba za smučanje po globokem snegu in zagotavljajo boljši stik med smučem in podlago. Odlično se prilagodijo vsakemu terenu, zato lahko z njimi kadarkoli samozavestno zavijete izven urejenih prog.

 

Dolžina: 192 cm

Geometrija smuči: 140-118-127 mm (178 cm)

Radij: 24 m (178 cm)

Vezi: S/LAB SHIFT MNC SH120

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Salomon QST 118 + S/LAB SHIFT MNC SH120 z velikim radijemso izdelane pod okriljem QST, zdaj že legendarne serije Salomonovih freeride smuči, ki se izkažejo na vsaki snežni površini, ki se znajde pod njimi, saj gre za najbolj vsestransko linijo, kadarkoli ustvarjeno izpod rok Salomonovih inovacijskih mojstrov. Skočite skozi mehek sneg, puščajte zarezne sledi v trdi podlagi ali osvojite najbolj strme terene, smuči QST so tu za vas.

S svojo Full Sandwich Sidewalls konstrukcijo prispevajo k boljšemu oprijemu robnika in dobremu stiku smuči s snegom, kar se kaže v povečani stabilnosti in natančnosti. Lesena lahka sredica Light Poplar Full Woodcore poskrbi za zmogljivost smuči, ob tem pa ohranja njihovo nizko težo. Ti Binding Reinforcement vstavek iz titana, vstavljen med oba robnika na mestu smuči pod čevlji, ojača smuči za doseganje čim večje moči in izboljšano zmogljivost na trdi snežni površini. Smučem je dodana C/FX specifična plast vlaken, sestavljena iz prepletenega karbona in lanu. Karbonska vlakna zagotavljajo minimalno težo, lan pa poveča stopnjo dušenja in absorpcije vibracij. Plast poteka od konice do repa in nudi neverjetno moč in stabilnost. Tehnologija je v celoti iznajdba podjetja Salomon. Konice smuči so izboljšane z dodatkom Cork Dambplifier, trikrat bolj vpojne tehnologije od Koroyd, ki z uporabo plute poskrbi za boljšo okretnost smuči ter visoko stopnjo blaženja tresljajev ob nižji teži. Vzdolž celotne dolžine robnika in na kritičnih mestih smuči se nahaja Pulse Pad plast gume za izboljšan stik smuči s snegom za elegantnejšo in bolj mirno vožnjo. Poseben profil smuči Twin Rocker z dvignjeno konico in repom smuči poskrbi za boljšo plovnost in vodljivost po pršiču in na mehki površini.

Kot Freeski smuči so QST 118 namenjene smučanju izven urejenih prog v celem snegu. To jim omogoča rocker sistem, ki poskrbi, da se smuči dvignejo nad gladino snega, in pomaga pri spreminjanju smeri ter razbremenjevanju smuči ob koncu zavoja. Smučanje po urejenih progah s temi smučmi je oteženo zaradi manjše torzijske stabilnosti in rocker sistema, ki onemogoča, da bi bil večji del smuči v stiku s tlemi.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžina: 171, 178, 185, 192 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 140 mm (178 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 118 mm (178 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 127 mm (178 cm)
 • Radij: 24 m (178 cm)
 • Vezi: S/LAB SHIFT MNC SH120
 • Namen: Freeski
 • Twin Rocker profil smuči
 • Light Poplar Full Woodcore sredica smuči
 • Ti Binding Reinforcement ojačitev iz titana
 • Pulse Pad sloj iz gume na določenih mestih in ob robniku za bolj mirno vožnjo
 • Full Sandwich Sidewalls konstrukcija za stabilnost in natančnost
 • C/FX in Cork Damplifier tehnologiji za blaženje tresljajev
 • Zaključna zaščita na repih smuči za večjo trajnost

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Moški

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Salomon QST 118 + vezi S/LAB SHIFT MNC SH120”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 × 1 =