Smuči Smuči Salomon Stance W 94
Akcija!

Salomon

Smuči Salomon Stance W 94

509,99

Namesto: 599,99

Smuči Salomon Stance W 94 so ženske freeski smuči, ki vam puščajo vso svobodo pri gibanju po zasneženih pobočjih, saj zagotavljajo suverene in tekoče vožnje ne glede na hitrost in teren.

 

Dolžine: 154, 161, 168, 174 cm

Geometrija smuči: 126-94-108 mm (168 cm)

Radij: 18,5 m (168 cm

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Salomon Stance W 94 so odlične širše smuči za smučarke, ki bi rade smučale brez omejitev. Zasnovane so s karakteristikami za smučanje na neurejenih terenih, ob tem pa ohranjajo pripravnost za smučanje na vseh podlagah, naj bo to lahkotno spuščanje po pršiču ali zarezovanje zavojev. Gradi jih konstrukcija Full Sandwich Sidewalls, ki pripeva k boljšemu oprijemu robnika in dobremu stiku smuči s snegom, kar se kaže v povečani stabilnosti in natančnosti. Leseno jedro Full Karuba Poplar Woodcore je posebej prilagojeno ženskim uporabnicam, saj je sestavljeno iz mešanice čvrste in lahke karube in topolovine za večjo togost smuči ob nižji teži. Izvor moči v smučeh je v Metal Twinframe in C/FX tehnologiji skupaj z lesenim jedrom. Jedro je iz obeh strani po celotni dolžini obdano s slojem titana in razmikom materiala, strateško pozicioniranim, na konici in na repu, kar prispeva k boljši okretnosti smuči in blaženju vibracij. Dvojna plast titana Double Ti poveča zmogljivost smuči na trdi podlagi, dela smuči bolj odzivne, izboljša natančnost in zagotavlja dober oprijem robnika. Kombinacija vseh kakovostnih slojev v zgradbi smuči ustvarja trdo smučko, ki ji lahko zaupate pri vseh hitrostih na katerih koli terenih.

Stance W 94 so freeski smuči, namenjene smučanju v celem snegu izven urejenih prog. To jim omogoča All Terrain Rocker, ki poskrbi, da se smuči dvignejo nad gladino snega, in pomaga pri spreminjanju smeri ter razbremenjevanju smuči ob koncu zavoja. Smučanje po urejenih progah s temi smučmi je oteženo zaradi manjše torzijske stabilnosti in rocker sistema, ki onemogoča, da bi bil večji del smuči v stiku s tlemi.

Tehnične lastnosti:

  • Dolžina: 154, 161, 168, 174cm
  • Širina zgornjega dela smuči: 126 mm (168 cm)
  • Širina smuči pod vezmi: 94 mm (168 cm)
  • Širina spodnjega dela smuči: 108 mm (168 cm)
  • Radij: 18,5 m (168 cm)
  • All Terrain Rocker
  • Metal Twin Frame laminat v zgradbi smuči za boljši oprijem robnika, moč, stabilnost, trdnost smuči in progresivno smučanje
  • Full Sandwich Sidewall konstrukcija za stabilnost in zanesljiv oprijem robnikov
  • Full Karuba Poplar Woodcore leseno jedro
  • Glossy zgornja plast smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Ženski

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Salomon Stance W 94”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

19 + 1 =