Smuči Smuči Salomon Qst Stella 106
Akcija!

Salomon

Smuči Salomon Qst Stella 106

552,49

Namesto: 649,99

Smuči Salomon Qst Stella 106 so ženske smuči za nepozabna freeride doživetja. Stabilnost, okretnost in moč izkušenim smučarkam s smučanjem na visokem nivoju zagotavljajo, da se boste z njimi brez pomislekov odpravile na vsak teren, ubrale najbolj strme linije in suvereno vijugale po mehkem snegu.

 

Dolžina: 167 cm

Geometrija smuči: 137-106-123 mm (167 cm)

Radij: 17 m (167 cm)

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Salomon Qst Stella 106 so najširše in najbolj zmogljive ženske Qst smuči, namenjene najboljšim smučarkam za vožnje po neurejenih terenih. Značaj freeski smuči poskrbi za njihovo okretnost med premagovanjem kupov snega ter lahkotnost in plovnosti pri vijuganju po pršiču. Tako kot ostale Qst smuči dobro opravijo z vsakim terenom in vsako snežno površino.

Okretne smuči s prenovljeno obliko in širino freeski smuči zagotavljajo tekoče začetke zavojev, boljšo plovnost in enostavnejše menjave robnikov. Gradi jih konstrukcija Full Sandwich Sidewalls, ki prispeva k boljšemu oprijemu robnika in dobremu stiku smuči s snegom, kar se kaže v povečani stabilnosti in natančnosti. Lesena lahka sredica Light Poplar Full Woodcore poskrbi za zmogljivost smuči, ob tem pa ohranja njihovo nizko težo. Smuči črpajo moč iz dodelane konstrukcije s slojem Carbon Powered C/FX na čelu. Podvojena vsebnost karbona v sloju, ki teče po vsej dolžini smuči, poveča oprijem robnikov in ima odlično sposobnost dušenja vibracij. Konica in rep smuči sta izboljšana z dodatkom Cork Damplifier, vpojne tehnologije, ki z uporabo plute poskrbi za stabilnost, boljšo okretnost smuči ter dobro sposobnost blaženja tresljajev – vse to ob nižji teži.

Qst Stella so freeski smuči, namenjene smučanju v celem snegu izven urejenih prog. To jim omogoča rocker sistem, ki poskrbi, da se smuči dvignejo nad gladino snega, in pomaga pri spreminjanju smeri ter razbremenjevanju smuči ob koncu zavoja. Smučanje po urejenih progah s temi smučmi je oteženo zaradi manjše torzijske stabilnosti in rocker sistema, ki onemogoča, da bi bil večji del smuči v stiku s tlemi.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžina: 159, 167, 174 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 137 mm (167 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 106 mm (167 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 123 mm (167 cm)
 • Radij: 17 m (167 cm)
 • Namen: Freeski
 • Glossy zgornja plast smuči
 • All Terrain Rocker
 • Full Sandwich Sidewalls konstrukcija za stabilnost in zanesljiv oprijem robnikov
 • Cork Damplifier tehnologija na repu in konici smuči za več stabilnosti in blaženje tresljajev
 • Carbon Powered C/FX sloj iz karbona po vsej dolžini za moč smuči, izboljšan oprijem robnikov in absorpcijo tresljajev
 • Light Poplar Full Woodcore lahka lesena sredica za zmogljivost smuči in nizko težo obenem

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Ženski

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Salomon Qst Stella 106”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two × 5 =