Smuči Smuči Rossignol Hero Elite ST Ti + vezi SPX 14 GW
Akcija!

Rossignol

Smuči Rossignol Hero Elite ST Ti + vezi SPX 14 GW

722,49

Namesto: 849,99

Smuči Rossignol Hero Elite ST Ti + vezi SPX 14 GW so zgrajene za strastne smučarje, ki bi radi preizkusili tekmovalno zmogljivost slalomskih smuči v rekreativni različici. Oblika smuči in kratek radij narekujeta hitre menjave robnikov in eksplozivnost smuči za tehnično dovršene smučarje.

 

Dolžine: 157, 162, 167, 172 cm

Geometrija smuči: 122-68-104 mm

Radij: 13 m (167 cm)

Vezi: SPX 14 GW

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Rossignol Hero Elite ST Ti + vezi SPX 14 GW so slalomske race smuči za najboljše rekreativne smučarje, ki jih spremlja moč, brezkompromisnost, preciznost in nepopustljiv oprijem robnika v vsakem zavoju. Zgrajene so z Rossignolovo patentirano konstrukcijo LCT (Line Control Technology), ki z integracijo tehnologije po sredini smuči vse od konice do repa proizvaja surovo moč in odpravlja prožno upogibanje smuči, da zagotovi stabilnost med vožnjo v vseh okoliščinah. Po zaslugi LCT smuči nudijo popoln nadzor nad potekom krivulje med zavojem. V osrčju notranje zgradbe je lesena sredica iz jesenovega lesa, ojačana s steklenimi vlakni in slojem titana, kar daje smučem več moči, oprijema in visoko preciznost v zavojih, vožnje pa so bolj mirne in tekoče. Horizontalno nameščeni sloji so iz strani povezani z vertikalno bočno stranico, ki teče po vsej dolžini smuči. Ta Rectangular Sidewall konstrukcija zagotavlja optimalen oprijem robnikov, natančnost, ravnotežje in moč. Oversized Sidecut s kombinacijo različnih širin smuči po dolžini zagotavlja dobro vodljivost smuči, moč in več nadzora. Širina repa in konice smuči nudi učinkovit oprijem ter natančnost, širina pod čevlji pa večjo kontrolo in boljši oprijem med zavojem. Zasnova smuči z On Trail rockerjem dodaja rocker samo na konici za lažje vrtenje smuči, ko te niso na robnikih, in odpuščanje napak v zavojih. Dvig konic je zasnovan tako, da predel z rockerjem ohranja stik s snegom in tako med zavojem zagotavlja stik robnikov s snegom po celi dolžini.

Hero Elite ST Ti so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za najboljše rekreativne smučarje z velikimi pričakovanji od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 157, 162, 167, 172 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 122 mm
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm
 • Širina spodnjega dela smuči: 104 mm
 • Radij: 13 m (167 cm)
 • Vezi: SPX 14 GW
 • Namen: Race
 • Sistem vezi: Konect
 • Line Control Technology (LCT) inovacijska tehnološka rešitev po sredini smuči za izboljšano stabilnost, nadzor nad potekom linije v zavoju in moč v vseh razmerah
 • Ash Wood Core lesena sredica
 • Ojačitev konstrukcije s slojem titana in steklenimi vlakni za več moči, oprijema, izredno preciznost v zavojih in absorpcijo tresljajev za mirne vožnje
 • Rectangular Sidewall konstrukcija smuči z vertikalno bočno stranico
 • On Trail Rocker
 • Oversized Sidecut prilagojene širine smuči po dolžini za večjo karving zmogljivost

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Rossignol Hero Elite ST Ti + vezi SPX 14 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

14 + eleven =