Smuči Smuči Rossignol React 10 Ti + vezi SPX 12 GW
Akcija!

Rossignol

Smuči Rossignol React 10 Ti + vezi SPX 12 GW

577,99

Namesto: 679,99

Smuči Rossignol React R10 Ti + vezi SPX 12 GW so visoko kakovostne smuči srednjega radija, ki s konstrukcijo iz titana poskrbijo za moč, oprijem robnika in visoko natančnost v zavojih. Predstavljajo pravi material za suvereno zarezovanje zavojev izkušenih smučarjev in tekoče prehode med zavoji.

 

Dolžine: 160, 168, 176, 182 cm

Geometrija smuči: 124-75-110 mm

Radij: 14 m (168 cm)

Vezi: SPX 12 GW

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Rossignol React R10 Ti + vezi SPX 12 GW so zgrajene z Rossignolovo patentirano konstrukcijo LCT (Line Control Technology), ki z integracijo tehnologije po sredini smuči vse od konice do repa proizvaja surovo moč in odpravlja prožno upogibanje smuči, da zagotovi stabilnost med vožnjo v vseh okoliščinah. Po zaslugi LCT smuči nudijo popoln nadzor nad potekom linije med zavojem. Ena glavnih plasti notranje zgradbe je lesena sredica iz topolovega lesa Poplar Woodcore, ki poskrbi za vsestranskost smuči, zagotavlja njihovo živahnost, oprijem in dober občutek varnosti. Ojačana je s titanom, kar daje smučem več moči, oprijema in visoko preciznost v zavojih, vožnje pa so bolj mirne in tekoče. Horizontalno nameščeni sloji so iz strani povezani z vertikalno bočno stranico, ki teče po vsej dolžini smuči. Ta Rectangular Sidewall konstrukcija zagotavlja optimalen oprijem robnikov, natančnost, ravnotežje in moč. Oversized Sidecut s kombinacijo različnih širin smuči po dolžini zagotavlja dobro vodljivost smuči, moč in več nadzora. Zasnova smuči z On Trail rockerjem zagotavlja preciznost tudi na trdem snegu. Usklajuje takojšnji vhod v zavoj z eksplozivno močjo in oprijemom robnika po vsej dolžini čez celoten zavoj. Zavijanje še nikoli ni bilo tako enostavno, kot ga omogoča React R10 Ti po zaslugi Flex Tip tehnologije. Ta zagotavlja hitrejše pospeševanje v in iz zavojev ter nudi prilagodljiv torzijski nadzor na konici in repu za čim hitrejšo postavitev na robnike v zavoju. Edinstvena oblika učinkovito usmerja energijo za bolj neposreden prenos moči, kar se kaže v harmoničnih prehodih iz robnika na robnik in enostavnih spremembah smeri.

Smuči Rossignol React R10 Ti so kot all-round smuči najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 160, 168, 176, 182 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 124 mm
 • Širina smuči pod vezmi: 75 mm
 • Širina spodnjega dela smuči: 110 mm
 • Radij: 18 m (168 cm)
 • Vezi: SPX 12 GW
 • Namen: All round
 • Sistem vezi: Konect
 • Line Control Technology (LCT) inovacijska tehnologija posebnega sistema po sredini smuči za izboljšano stabilnost, nadzor nad potekom linije v zavoju in moč v vseh razmerah
 • Flex Tip tehnologija v konici in repu smuči za enostavno zavijanje
 • Poplar Wood Core lesena sredica iz topolovega lesa
 • Ojačitev konstrukcije s slojem titana in steklenimi vlakni za več moči, oprijem, izredno preciznost v zavojih in absorpcijo tresljajev za mirne vožnje
 • Rectangular Sidewall konstrukcija smuči z vertikalno bočno stranico
 • On Trail Rocker – 90 % camber, 10 % rahel rocker na konici smuči
 • Oversized Sidecut prilagojene širine smuči po dolžini za večjo karving zmogljivost

 

 

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Unisex

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Rossignol React 10 Ti + vezi SPX 12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ten − one =