Smuči Smuči Rossignol React R8 HP + vezi NX 12 GW
Akcija!

Rossignol

Smuči Rossignol React R8 HP + vezi NX 12 GW

467,49

Namesto: 549,99

Smuči Rossignol React R8 HP + vezi NX 12 GW s tekočimi prehodi iz robnika na robnik enostavno sledijo vsakemu vašemu gibu. Konstrukcija z edinstveno mešanico karbona zagotavlja takojšnjo moč in lahkoten tempo za naprednejše smučarje, ki si želijo odsmučati popoln zavoj en za drugim.

 

Dolžine: 170 cm

Geometrija smuči: 127-74-110 mm

Radij: 13 m (170 cm)

Vezi: NX 12 GW

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Rossignol React R8 HP + vezi NX 12 GW so zgrajene z Rossignolovo patentirano konstrukcijo LCT (Line Control Technology), ki z integracijo tehnologije po sredini smuči vse od konice do repa proizvaja moč in odpravlja prožno upogibanje smuči, da zagotovi stabilnost med vožnjo v vseh okoliščinah. Po zaslugi LCT smuči nudijo popoln nadzor nad potekom linije med zavojem. V osrčju notranje zgradbe je leseno jedro iz topolovega lesa Poplar Woodcore, ki poskrbi za vsestranskost smuči, zagotavlja njihovo živahnost, oprijem in dober občutek varnosti. Vrhunec notranje zgradbe predstavlja Carbon Alloy Matrix konstrukcija, ojačitev jedra z mešanico karbona, bazalta in steklenih vlaken, s katero smuči dosegajo uravnotežen upogib vse od konice do repa, oprijem robnika in absorpcijo vibracij za maksimalno moč. Horizontalno nameščeni sloji so iz strani povezani z vertikalno bočno stranico, ki teče po vsej dolžini smuči. Ta Rectangular Sidewall konstrukcija zagotavlja optimalen oprijem robnikov, natančnost, ravnotežje in moč. Oversized Sidecut s kombinacijo različnih širin smuči po dolžini zagotavlja dobro vodljivost smuči, moč in več nadzora. Zasnova smuči z On Trail rockerjem zagotavlja preciznost tudi na trdem snegu. Usklajuje takojšnji vhod v zavoj z eksplozivno močjo in oprijemom robnika po vsej dolžini čez celoten zavoj. Po zaslugi Flex Tiptehnologije je zavijanje z React R8 HP zelo enostavno, saj zagotavlja hitrejše pospeševanje v in iz zavojev, nudi prilagodljiv torzijski nadzor na konici in repu za čim hitrejšo postavitev na robnike v zavoju in enostaven izhod iz zavoja. Edinstvena oblika učinkovito usmerja energijo za bolj neposreden prenos moči, kar se kaže v harmoničnih prehodih iz robnika na robnik in enostavnih spremembah smeri.

Smuči Rossignol React R8 HP so kot all-round smuči najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 156, 163, 170, 177 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 127 mm
 • Širina smuči pod vezmi: 74 mm
 • Širina spodnjega dela smuči: 110 mm
 • Radij: 13 m (170 cm)
 • Vezi: NX 12 GW
 • Namen: All round
 • Sistem vezi: Konect
 • Line Control Technology (LCT) inovacijska tehnologija posebnega sistema po sredini smuči za izboljšano stabilnost, nadzor nad potekom linije v zavoju in moč v vseh razmerah
 • Flex Tip tehnologija v konici in repu smuči za enostavno zavijanje in pospeševanje v in iz zavojev
 • Poplar Wood Core lesena sredica
 • Carbon Alloy Matrix ojačitev z mešanico karbona za uravnotežen upogib, blaženje tresljajev in več moči
 • Rectangular Sidewall konstrukcija smuči z vertikalno bočno stranico
 • On Trail Rocker – 90 % camber, 10 % rahel rocker na konici smuči
 • Oversized Sidecut prilagojene širine smuči po dolžini za večjo karving zmogljivost

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Rossignol React R8 HP + vezi NX 12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five − four =