Smuči Smuči Rossignol Nova 14 Ti + vezi NX 12 K. GW
Akcija!

Rossignol

Smuči Rossignol Nova 14 Ti + vezi NX 12 K. GW

489,99

Namesto: 699,99

Smuči Rossignol Nova 14 Ti + vezi NX 12 K. GW so neprekosljive ženske smuči pri Rossignolu, ki izpolnjujejo visoka pričakovanja najnaprednejših smučark. S konstrukcijo po zgledu tekmovalnih smuči prinašajo idealno kombinacijo preciznosti in okretnosti za smučanje, kjer si popolni zavoji sledijo en za drugim.

 

Dolžine: 153, 160, 167 cm

Geometrija smuči: 123-74-109 mm

Radij: 13 m (160 cm)

Vezi: NX 12 K. GW

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Rossignol Nova 14 Ti + vezi NX 12 K. GW naprednim in izvrstnim smučarkam zagotavljajo, da zvrnejo smuči na robnike brez posebnega truda, da so premiki iz robnika na robnik tekoči in se lahko prilagodijo vsakemu terenu. Zgrajene so s konstrukcijo, ki se zgleduje po tekmovalno grajenih smučeh, z edinstvenimi prilagoditvami pa so oblikovane posebej za ženske. V osrčju notranje zgradbe imajo leseno sredico iz topolovega lesa Poplar Woodcore, ki poskrbi za vsestranskost smuči, zagotavlja njihovo živahnost, oprijem in nudi dober občutek varnosti. Ojačana je s titanom, kar daje smučem več moči, oprijema in visoko preciznost v zavojih, vožnje pa so bolj mirne in tekoče. Uravnotežen upogib vse od konice do repa, oprijem robnika in absorpcijo vibracij za maksimalno moč smuči dosegajo z ojačitvijo jedra s Carbon Alloy Matrix konstrukcijo, ki z mešanico karbona, bazalta in steklenih vlaken predstavlja vrhunec notranje zgradbe. Ta zmes dela smuči močne in trdne, obenem pa tvori dinamično konstrukcijo nizke teže. Horizontalno nameščeni sloji so iz strani povezani z vertikalno bočno stranico, ki teče po vsej dolžini smuči. Ta Rectangular Sidewall konstrukcija zagotavlja optimalen oprijem robnikov, natančnost, ravnotežje in moč. Oversized Sidecut s kombinacijo različnih širin smuči po dolžini zagotavlja dobro vodljivost smuči in več nadzora. Zasnova smuči z On Trail rockerjem poskrbi za preciznost tudi na trdem snegu. Usklajuje takojšnji vhod v zavoj z eksplozivno močjo in oprijemom robnika po vsej dolžini čez celoten zavoj. Po sredini je vse od konice do repa smuči integrirana mehkejša verzija Rossignolove patentirane tehnološke rešitve LCT za stabilnost in nadzor LCT Soft, ki s prizanesljivejšimi občutki smučarkam postreže z idealno kombinacijo moči in tolerance za odličen nadzor nad smučanjem med zavoji. Smuči z Boost Flex upogibom zagotavljajo odziven prenos energije za dinamično moč in zmogljivost, zato odgovarjajo smučarkam z več ambicijami na smučeh in željo po agresivnejših vožnjah.

Smuči Rossignol Nova 14 Ti so kot all-round smuči najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 153, 160, 167 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 123 mm
 • Širina smuči pod vezmi: 74 mm
 • Širina spodnjega dela smuči: 109 mm
 • Radij: 13 m (160 cm)
 • Vezi: NX 12 K. GW
 • Namen: All round
 • Sistem vezi: Konect
 • LCT Soft tehnologija, prilagojena za bolj dostopen upogib ženskam, ki poskrbi za stabilnost v vseh razmerah
 • Ojačitev konstrukcije s titanom za več moči, boljši oprijem in absorpcijo vibracij za mirne vožnje
 • Carbon Alloy Matrix ojačitev z mešanico karbona za uravnotežen upogib, blaženje tresljajev in več moči
 • Boost Flex ravno pravšnji upogib smuči za učinkovit prenos moči in ambicioznejše smučanje
 • Poplar Wood Core lesena sredica
 • Rectangular Sidewall konstrukcija smuči z vertikalno bočno stranico
 • On Trail Rocker – 90 % camber, 10 % rahel rocker na konici smuči
 • Oversized Sidecut prilagojene širine smuči po dolžini za večjo karving zmogljivost

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Ženski

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Rossignol Nova 14 Ti + vezi NX 12 K. GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

16 + one =