Smuči Smuči Rossignol Hero Elite Plus Ti + vezi SPX12 GW
Akcija!

Rossignol

Smuči Rossignol Hero Elite Plus Ti + vezi SPX12 GW

679,99

Namesto: 799,99

Smuči Rossignol Hero Elite Plus Ti + vezi SPX 12 GW so zasnovane za strastne smučarje z dovršeno tehniko, ki bi radi izkusili harmonijo voženj, ki jo prinašajo tekmovalno zasnovane slalomske smuči, združene z večjim udobjem, ki je rezultat nekoliko širše geometrije.

 

Dolžine: 160, 167, 174, 181 cm

Geometrija smuči: 122-68-104 mm

Radij: 13 m (167 cm)

Vezi: SPX 12 GW

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Rossignol Hero Elite Plus Ti + vezi SPX 12 GW ob Hero Elite ST Ti smučeh predstavljajo novo verzijo slalomskega race modela pri Rossignolu, namenjenega najboljšim rekreativcem, ki se od ST modela razlikuje po nekoliko širši geometriji in mehkejši zgradbi, kar zagotavlja udobno smuko čez cel dan, dopušča nekoliko več napak, smuči pa z manjšo agresivnostjo ter večjo plovnostjo zagotavljajo dobre vožnje tudi popoldne, ko razmere na progi niso več idealne. Zgrajene so z Rossignolovo patentirano konstrukcijo LCT (Line Control Technology), ki z integracijo tehnologije po sredini smuči vse od konice do repa proizvaja surovo moč in odpravlja prožno upogibanje smuči, da zagotovi stabilnost med vožnjo v vseh okoliščinah. Po zaslugi LCT smuči nudijo popoln nadzor nad potekom krivulje med zavojem. Ena glavnih plasti notranje zgradbe je lesena sredica iz jesenovega lesa, ojačana s steklenimi vlakni in slojem titana, kar daje smučem več moči, oprijema in visoko preciznost v zavojih, vožnje pa so bolj mirne in tekoče. Horizontalno nameščeni sloji so iz strani povezani z vertikalno bočno stranico, ki teče po vsej dolžini smuči. Ta Rectangular Sidewall konstrukcija zagotavlja optimalen oprijem robnikov, natančnost, ravnotežje in moč. Oversized Sidecut s kombinacijo različnih širin smuči po dolžini zagotavlja dobro vodljivost smuči, moč in več nadzora. Širok rep in konica smuči nudita učinkovit oprijem, moč ter natančnost, širina pod čevlji pa večjo kontrolo in boljši oprijem tekom zavoja. Zasnova smuči z On Trail rockerjem dodaja rocker samo na konici za odpuščanje napak v zavojih in lažje vrtenje smuči, ko te niso na robnikih. Dvig konic je zasnovan tako, da predel z rockerjem ohranja stik s snegom in tako med zavojem zagotavlja stik robnikov s snegom po celi dolžini.

Hero Elite Plus Ti so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za najboljše rekreativne smučarje z velikimi pričakovanji od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 160, 167, 174, 181 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 122 mm
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm
 • Širina spodnjega dela smuči: 104 mm
 • Radij: 13 m (167 cm)
 • Vezi: SPX 12 GW
 • Namen: Race
 • Sistem vezi: Konect
 • Line Control Technology (LCT) inovacijska tehnologija posebnega sistema po sredini smuči za izboljšano stabilnost, nadzor nad potekom linije v zavoju in moč v vseh razmerah
 • Ash Wood Core lesena sredica
 • Ojačitev konstrukcije s slojem titana in steklenimi vlakni za več moči, oprijem, izredno preciznost v zavojih in absorpcijo tresljajev za mirne vožnje
 • Rectangular Sidewall konstrukcija smuči z vertikalno bočno stranico
 • On Trail Rocker – 90 % camber, 10 % rahel rocker na konici smuči
 • Oversized Sidecut prilagojene širine smuči po dolžini za večjo karving zmogljivost
 • Slalomske smuči s širšo geometrijo in mehkejšo zgradbo za udobnejšo smuko ves dan

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

167, 174

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Rossignol Hero Elite Plus Ti + vezi SPX12 GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

11 − six =