Smuči Smuči Rossignol Hero Elite LT Ti + NX 12 K. GW
Akcija!

Rossignol

Smuči Rossignol Hero Elite LT Ti + NX 12 K. GW

479,99

Namesto: 799,99

Smuči Rossignol Hero Elite LT Ti + vezi NX 12 K. GW so rekreativna različica veleslalomskih tekmovalnih smuči, ustvarjenih za dovršene smučarje, ki želijo vsako vožnjo okušati visoko zmogljivost in premikati svoje meje na strminah. Geometrija in velik radij zagotavljajo razvoj hitrosti, močna konstrukcija pa poskrbi, da smuči ob dolgih hitrih zavojih ostanejo mirne, vožnje pa tekoče.

 

Dolžine: 167, 172, 177, 182 cm

Geometrija smuči: 119-71-101 mm

Radij: 17 m (177 cm)

Vezi: NX 12 K. GW

 

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Rossignol Hero Elite LT Ti + vezi NX 12 K. GW z velikim radijem so veleslalomske race smuči za najboljše rekreativce, ki jih spremlja moč, nepopustljiv oprijem robnika v vsakem zavoju, brezkompromisnost in mirnost med vožnjo ne glede na hitrost. Smuči so zgrajene z Rossignolovo patentirano konstrukcijo LCT (Line Control Technology), ki z integracijo tehnologije po sredini smuči vse od konice do repa proizvaja surovo moč in odpravlja prožno upogibanje smuči, da zagotovi stabilnost med vožnjo v vseh okoliščinah. Po zaslugi LCT smuči nudijo popoln nadzor nad potekom krivulje med zavojem. V osrčju notranje zgradbe je lesena sredica iz jesenovega lesa, ojačana s steklenimi vlakni in slojem titana, kar daje smučem več moči, oprijema in visoko preciznost v zavojih, vožnje pa so bolj mirne in tekoče. Horizontalno nameščeni sloji so iz strani po celotni dolžini povezani z vertikalno bočno stranico. Ta Rectangular Sidewall konstrukcija zagotavlja optimalen oprijem robnikov, natančnost, ravnotežje in moč. Oversized Sidecut s kombinacijo različnih širin smuči po dolžini zagotavlja dobro vodljivost smuči in boljše karving sposobnosti. Širina repa in konice smuči nudi učinkovit oprijem, moč ter natančnost, širina pod čevlji pa večjo kontrolo in boljši oprijem med zavojem. Zasnova smuči z On Trail rockerjem dodaja rocker samo na konici za lažje vrtenje smuči, ko niso na robniki, in odpuščanje napak v zavojih. Dvig konic je zasnovan tako, da predel z rockerjem ohranja stik s snegom in tako med zavojem zagotavlja stik robnikov s snegom po celi dolžini.

Hero Elite LT Ti so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za najboljše rekreativne smučarje z velikimi pričakovanji od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 167, 172, 177, 182 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 119 mm
 • Širina smuči pod vezmi: 71 mm
 • Širina spodnjega dela smuči: 104 mm
 • Radij: 17 m (177 cm)
 • Vezi: NX 12 K. GW
 • Podložna plošča: Konect
 • Namen: Race
 • Line Control Technology (LCT) inovacijska tehnologija posebnega sistema po sredini smuči za izboljšano stabilnost, nadzor nad potekom linije v zavoju in moč v vseh razmerah
 • Ash Wood Core lesena sredica iz jesenovega lesa
 • Ojačitev konstrukcije s slojem titana in steklenimi vlakni za več moči, oprijema, izredno preciznost v zavojih in absorpcijo tresljajev za mirne vožnje
 • Rectangular Sidewall konstrukcija smuči z vertikalno bočno stranico
 • On Trail Rocker
 • Oversized Sidecut z različnimi širinami smuči po dolžini za večje karving sposobnosti

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Rossignol Hero Elite LT Ti + NX 12 K. GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nineteen + 8 =