Smuči Smuči Nordica Navigator 85 FDT + vezi FreeFlex 11
Akcija!

Nordica

Smuči Nordica Navigator 85 FDT + vezi FreeFlex 11

329,99

Namesto: 599,99

Smuči Nordica Navigator 85 so univerzalen sopotnik za naprednejše smučarje na poti do novih snežnih doživetij. S posebno konstrukcijo in geometrijo poskrbijo za samozavestne zavoje tako na urejenih progah kot izven njih.

 

Dolžine: 179 cm

Geometrija smuči: 123-85-108 mm (172cm)

Radij: 15.5 m (172 cm)

Vezi: FreeFlex 11

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Nordica Navigator 85 so v primerjavi z modelom Navigator 90 malenkost ožje in so prav tako del serije Navigator, kolekcije all mountain smuči s srednjim radijem, ki so jo pri Nordici ustvarili za ljubitelje različnih terenov. Navigator smuči vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Izkažejo se na vsakršnem terenu in kadarkoli – naj gre za jutranje zavoje po sveže urejenih progah ali preizkušanje lastnih sposobnosti v težjih pogojih izven urejenih smučišč. Izdelane so po navdihu večkrat nagrajene linije Enforcer in svojo vsestranskost dosegajo z zasnovo, usmerjeno bolj h klasičnim alpskim kot freeride smučem. Če iščete zabavo na strmini, je Navigator prava izbira za vas!

Smuči so zgrajene z unikatno Titanium Hex Bridge konstrukcijo lesene sredice in polnim slojem titana z vmesnim mostom, ki ob močni torzijski trdnosti zagotavlja nizko težo smuči. Primernost za uporabo na različnih terenih dosegajo s kombinacijo lastnosti alpskih in freeride smuči. Širša zasnova in večja ukrivljenost konice omogočajo lažje vodenje na mehki podlagi in boljše sposobnosti blaženja grbin, klasični bolj kvadratno zaključen rep pa izboljša oprijem robnikov, poskrbi za stabilnost in elegantne prehode med zavoji.

Kot all mountain smučiso Navigator 85 vsestranske smuči, ki v svoji geometriji vključujejo rocker za dobro plovnost predvsem v južnem snegu, novozapadlem snegu ali kupih snega ob koncu smučarskega dneva. Dobro služijo tudi na urejenih progah, kjer dosegajo približno 80 % zmogljivost all round smuči. Zaradi večje širine pod čevlji so primerne za smučarje z boljšim smučarskim znanjem in širšim položajem smuči, težje pa bodo z njimi upravljali smučarji s starejšo tehniko.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 165, 172, 179, 186 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 123 mm (172 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 85 mm (172 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 108 mm (172 cm)
 • Radij: 15.5 m (172 cm)
 • Namen: All mountain
 • Vezi: FreeFlex 11
 • Model iz serije Navigator
 • All Mountain Rocker profil smuči (20/50/30)
 • Titanium Hex Bridge konstrukcija s polnim slojem titana
 • Konstrukcija jedra iz lesa, kovine in stranice Sidewall

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All mountain

Spol

Moški

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Nordica Navigator 85 FDT + vezi FreeFlex 11”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two × 1 =