Smuči Smuči Nordica Enforcer 93 (Flat)
Akcija!

Nordica

Smuči Nordica Enforcer 93 (Flat)

419,99

Namesto: 599,99

Smuči Nordica Enforcer 93 so priljubljene smuči med tistimi, ki večino časa preživijo na urejenih progah, občasno pa zavijejo tudi čez rob smučišča. Geometrija smuči, prilagojena različnim razmeram, bo poskrbela, da bo smuka tudi v poznejših urah na smučišču enostavna in igriva kot zjutraj. Premaknite svoje meje in pričakovanja, ostalo pa bodo te smuči opravile namesto vas.

 

Dolžine: 185 cm

Geometrija smuči: 126-93-114 mm (177cm)

Radij: 16.5 m (177 cm)

Vezi:

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Nordica Enforcer 93 s srednjim radijem so del večkrat nagrajene serije Enforcer, ki združuje smuči za vse terene v vseh pogojih. Kombinacija tekmovalne konstrukcije in geometrije freeski smuči zagotavlja, da je smuka po popoldanskih grbinah, risanje novih sledi po nedotaknjenih strminah ter zarezna tehnika po svežem jutranjem terenu enak užitek.

Smuči so zgrajene z Energy 2 Titanium konstrukcijo s polno leseno sredico, ujeto med dve plati titana, ki segajo čez robnik. Tekmovalno navdihnjena sendvič konstrukcija nudi izjemno stabilnost, moč, odzivnost in blaženje tresljajev za bolj gladko in bolj tekočo smuko. Vrhunski oprijem robnika bo lastnikom teh smuči vlival samozavest za daljše in hitrejše zavoje. Dobermann Carbon Chassis vstavki iz karbona zmanjšajo težo smučke za 15 – 35 %, zato so smuči hitrejše in lažje vodljive. Svojo vsestranskost in primernost za uporabo na različnih terenih smuči dosegajo z geometrijo, kjer je konica zakrivljena prej, hkrati pa je tudi rep smuči malenkost dvignjen od podlage.

Kot all mountain smuči so Enforcer 93 vsestranske smuči, ki v svoji geometriji vključujejo rocker za dobro plovnost predvsem v južnem snegu, novozapadlem snegu ali kupih snega ob koncu smučarskega dneva. Dobro služijo tudi na urejenih progah, kjer dosegajo približno 80 % zmogljivost all round smuči. Zaradi večje širine pod čevlji so primerne za smučarje z boljšim smučarskim znanjem in širšim položajem smuči, težje pa bodo z njimi upravljali smučarji s starejšo tehniko.

Tehnične lastnosti:

 •  Dolžine: 169, 177, 185, 193 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 126 mm (177 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 93 mm (177 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 114 mm (177 cm)
 • Radij: 16.5 m (177 cm)
 • Namen: All Mountain
 • Model iz serije Enforcer
 • All Mountain Rocker profil smuči  (20/50/30)
 • Energy 2 TI konstrukcija z dvojnim slojem titana
 • Konstrukcija jedra iz lesa, kovine in stranice Sidewall
 • Dobermann Carbon Chassis vstavki iz karbona

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Unisex

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Nordica Enforcer 93 (Flat)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja