Smuči Smuči Nordica Dobermann GSM RB Piston Flat + Plate
Akcija!

Nordica

Smuči Nordica Dobermann GSM RB Piston Flat + Plate

399,99

Namesto: 799,99

Smuči Nordica Dobermann GSM RB Piston predstavljajo rekreativno verzijo tekmovalnih Dobermann smuči z velikim radijem in so primerne za najboljše rekreativne smučarje, ki imajo radi dolge zavoje pri visoki hitrosti.

 

Dolžine: 182 cm

Geometrija smuči: 113.5-69-96.5 mm (175 cm)

Radij: 18.5 m (175 cm)

Vezi: 

Opomba: * Cena smuči ne vsebuje smučarskih vezi.

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Nordica Dobermann GSM RB Piston po videzu in zmogljivostnih lastnostih posnemajo tekmovalne izvedenke Dobermann. Znotraj rekreativne različice tekmovalne serije Dobermann so pri Nordici izdelali smuči za odlične rekreativce, ki jih na smučišču zadovolji samo perfekcija. Smuči visoko kakovost dosegajo z novimi tehnologijami, ki omogočajo enostavnejše in hitrejše zavoje, izpeljane z manj napora. Smuči so rezultat 3-letne študije in testiranj na snegu, kar se odraža v dominantnosti znotraj kategorije najboljših rekreativnih smuči vseh znamk. Z razliko od Dobermann WC modelov imajo radij, ki dopušča bolj igrive vožnje, in manj izrazito konico smuči za boljše ravnotežje in lažji nadzor. Smuči ohranjajo agresivnejše nastavitve in tekmovalno konstrukcijo s podložno ploščo Marker Piston Plate, ki velja za eno najboljših v svetovnem pokalu.

Smuči so zgrajene z Energy 2 Titanium Race Bridge konstrukcijo polne lesene sredice v kombinaciji z ojačitvijo iz dveh plasti titana, ki gredo čez robnik. Dobermann Carbon Chassis vstavki iz karbona zmanjšajo težo smučke za 15 – 35 %, zato so smuči hitrejše in lažje vodljive. Novost v konstrukciji je Carbon Race Bridge vezje z ojačano konico in repom smuči, kar pripomore k hitrejšemu vstopu v zavoj, zagotavlja boljši izkoristek moči, oprijem robnikov in večjo stabilnost smuči. Po namenu jih uvrščamo med race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžina: 170, 175, 182 cm
 • Radij: 18,5 m (175 cm)
 • Namen: Race
 • Vezi: –
 • Podložna plošča Piston Plate
 • Model iz serije Dobermann
 • Full Camber profil smuči
 • Dynamic Race Shovel manj agresivna oblika konice
 • Carbon Race Bridge za večjo torzijsko stabilnost in odličen prenos energije
 • Energy 2 TI konstrukcija iz dvojne plasti titana
 • Konstrukcija jedra iz lesa, kovine, karbona in stranice Sidewall
 • Dobermann Carbon Chassis ojačitev iz karbona

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Nordica Dobermann GSM RB Piston Flat + Plate”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × 5 =