Smuči Smuči Head WC Rebels i.Speed Pro SW + vezi FF EVO 14
Akcija!

Head

Smuči Head WC Rebels i.Speed Pro SW + vezi FF EVO 14

664,99

Namesto: 949,99

Smuči Head World Cup Rebels i.Speed Pro so narejene za odkrivanje skrajnih meja vašega smučanja in užitka na belih strminah. Smuči z velikim radijem in visoko zmogljivostjo dopolnjujejo vaše zmožnosti in ambicije na strminah. Ne glede na teren, naj bo to odlično pripravljena jutranja podlaga ali popoldanski led na senčni progi, bosta vaša hitrost in preciznost nedosegljiva.

 

Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm

Geometrija smuči: 119-68-99 mm (180 cm)

Radij: 17 m (180 cm)

Vezi: Freeflex EVO 14

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Head World Cup Rebels i.Speed Pro s sposojenim izgledom Headovih tekmovalnih smuči razkrivajo svoj visok položaj v rekreativnem razredu pri Headu. Gre za ene najboljših Headovih veleslalomskih rekreativnih smuči s tekmovalno podložno ploščo. Svojo izredno zmogljivost dosegajo z Graphene Worldcup Sandwich Cap konstrukcijo, ki je sestavljena iz najboljših materialov. Vsebuje uravnoteženo kombinacijo lahkega grafena in dodanih titanskih slojev. Vsebnost materiala grafen ima dve bistveni koristi – povečuje zmogljivosti smuči, pri tem pa ne poveča njihovo težo. Zaradi zmagovalne kombinacije materialov smuči odlikuje visoka stopnja agilnosti in ekstremna odzivnost za doseganje ultimativne zmogljivosti. Po zaslugi naprednih tehnik, vključenih v izdelavo teh smuči, smuči zagotavljajo neverjetno stabilnost, izjemen oprijem robnika in lahkotno zavijanje tudi v daljših zavojih. Ko ob kombinaciji vsega tega iz podaljšanega stranskega loka iztisnete še zadnji kanček hitrosti, so izpolnjeni vsi pogoji, da vas te smuči popeljejo proti vrhu vaših zmogljivosti.

Po namenu jih uvrščamo med Race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za boljše smučarje, ki pričakujejo več od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

  • Dolžine: 165, 170, 175, 180, 185 cm
  • Širina zgornjega dela smuči: 119 mm (180 cm)
  • Širina smuči pod vezmi: 68 (180 cm)
  • Širina spodnjega dela smuči: 99 mm (180 cm)
  • Radij: 17 m (175 cm)
  • Vezi: Freeflex EVO 14
  • Namen: Race
  • Graphene Worldcup Sandwich Cap konstrukcija
  • Rebel Camber profil smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Velikost

170, 175

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Head WC Rebels i.Speed Pro SW + vezi FF EVO 14”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 × 1 =